Poika pitää kädessään sydämen muotoista paperia. Hämenlinna-vanajan seurakunta.

Perheiden parhaaksi -avustus vähävaraisille lapsiperheille

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta myöntää avustuksia vähävaraisille lapsiperheille. Perheiden parhaaksi -avustusta myönnetään

• perheen yhteiseen tai lapsen/nuoren harrastus- ja virkistystoimintaan,
  • lapsen ja nuoren opiskelu- ja vaatekuluihin, ja
  • perheen ruokakuluihin ja hygieniatuotteisiin.

Avustusta myönnetään korkeintaan 500 euroa ja sitä voi hakea Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan alueella eli Hämeenlinnan kantakaupungissa ja Rengossa asuvat perheet. Lapsella ja nuorella tarkoitetaan alle 18-vuotiasta henkilöä.

Avustus myönnetään vain kerran. Perheet, joille on kertaalleen myönnetty Perheiden parhaaksi -avustusta, eivät voi hakea uutta avustusta.

Perheiden parhaaksi -avustuksen on mahdollistanut Viljo Vartiaisen Hämeenlinna-Vanajan seurakunnalle osoittama testamenttilahjoitus.

Miten haet?

Hakuaika on päättynyt. Seurakunnan diakoniatyöntekijät ottavat yhteyttä avustusta hakeneisiin mahdollisimman pian. Hakemuskäsittelyn yhteydessä tehdään talousselvitys. Päätöksistä ilmoitetaan puhelimitse tai kirjallisesti lokakuun 2020 loppuun mennessä.

Avustuksen maksaminen

Myönnetyt avustukset maksetaan osto-osoituksena tai seurakunnalle osoitetulla laskulla.

johtava diakoniatyöntekijä Virpi Kylmälahti, p. 040 804 9360