Perheiden parhaaksi -avustus vähävaraisille lapsiperheille

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta myöntää avustuksia vähävaraisille lapsiperheille. Perheiden parhaaksi -avustusta myönnetään

• perheen yhteiseen tai lapsen/nuoren harrastus- ja virkistystoimintaan,
  • lapsen ja nuoren opiskelu- ja vaatekuluihin, ja
  • perheen ruokakuluihin ja hygieniatuotteisiin.

Avustusta myönnetään korkeintaan 500 euroa ja sitä voi hakea Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan alueella eli Hämeenlinnan kantakaupungissa ja Rengossa asuvat perheet. Lapsella ja nuorella tarkoitetaan alle 18-vuotiasta henkilöä.

Perheiden parhaaksi -avustuksen on mahdollistanut Viljo Vartiaisen Hämeenlinna-Vanajan seurakunnalle osoittama testamenttilahjoitus.

Miten haet?

Hakuaika päättyy 30.4.2020. Avustusta voi hakea alla olevalla lomakkeella. Seurakunnan diakoniatyöntekijät ottavat yhteyttä viimeistään hakuajan jälkeen. Hakemuskäsittelyn yhteydessä tehdään talousselvitys.

Päätöksistä ilmoitetaan puhelimitse tai kirjallisesti toukokuun 2020 loppuun mennessä.

Avustuksen maksaminen

Avustus myönnetään vain kerran. Se maksetaan osto-osoituksena tai seurakunnalle osoitetulla laskulla.

johtava diakoniatyöntekijä Virpi Kylmälahti, p. 040 804 9360

Hae Perheiden parhaaksi -avustusta