Kotikirkko on hämeenlinnalainen seurakuntalehti

Ajankohtaisia ilmiöitä, kiinnostavia henkilöitä ja hengellisyyttä yhdessä lukupaketissa.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Kotikirkko-lehti on yksi Suomen vanhimpia seurakuntalehtiä. Se on perustettu vuonna 1953. Lehti jaetaan jokaiseen kotiin Hämeenlinnan kantakaupungin ja Rengon alueella. Lisäksi lehteä on tarjolla seurakuntien toimitiloissa ja muissa noutopisteissä ympäri Hämeenlinnaa.

Lue uusin Kotikirkko

Kotikirkko-lehden näköislehti Issuu-palvelussa.

Tuoreimmat jutut Lehteri-palvelussa

Kaikki Lehteri-palvelussa julkaistut Kotikirkko-lehden artikkelit

Tietoa Kotikirkosta

Julkaisija Hämeenlinna-Vanajan seurakunta
Toimitus Rauhankatu 14, PL 65, 13100 Hämeenlinna
Lukijapalautteet ja juttuvinkit kotikirkko [at] evl.fi
Päätoimittaja ma. viestintäpäällikkö Henna Ahlfors

Ilmoitusmyynti Henna Ahlfors, 040 804 9325 henna.ahlfors@evl.fi​​​​​​​
Ilmoitushinta 1,50 euroa/pmm (alv. 0 %)
Lehden koko 260×380, 5 palstaa, palstanleveys 42 mm
Painos 30 000 kpl
Paino Botnia Print, Kokkola
Jakelu Hämeenlinnan jakelupalvelu, Itella Posti Oy
Jakeluhuomautukset Hämeenlinnan jakelupalvelu, puh. (03) 612 5600, hml.jakelupalvelu(at)aina.fi
Huom! Lehti jaetaan ilmaisjakelun mukana. Jos olet kieltänyt ilmaisjakelun, saat lehden itsellesi noutamalla sen seurakunnan toimipisteistä.

Kotikirkon noutopisteet Kalvolan seurakuntatalo, Iittalan R-kioski sekä seurakunnan tiloista Hämeenlinnan kirkko, keskusseurakuntatalo, Poltinahon seurakuntatalo, Vanajan kirkko, Jukolan Lintukoto, Rengon kirkko ja Rengon seurakuntatalo.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Kotikirkko-lehtiä ja Kotikirkko-logo.

Kotikirkko 2020 lehdet

Klikkaamalla Kotikirkon numeroa, pääset lukemaan näköislehden Issuu-palvelussa. Näköislehdet eivät ole saavutettavia. Lehden artikkeleita pyritään julkaisemaan Lehteri-palvelussa.

Kotikirkko 2019

Haluatko ilmoittaa Kotikirkossa?

Kotikirkko jaetaan ilmaisjakelun mukana kotitalouksiin Hämeenlinnan kantakaupungin ja Rengon alueella. Lisäksi lehteä on tarjolla lukuisissa noutopisteissä ympäri Hämeenlinnaa. Lehden lukijakunta koostuu niin seurakuntalaisista kuin omaa hengellisyyttään etsivistä kaupunkilaisista.

Lataa Kotikirkon vuoden 2020 mediakortti tästä

tiedottaja (virkavapaalla)

Kotikirkko, seurakuntatyön tiedotus, viestinnän neuvottelukunta

ma. viestintäpäällikkö