Kotikirkko

Ajankohtaisia ilmiöitä, kiinnostavia henkilöitä ja hengellisyyttä yhdessä lukupaketissa.

Kotikirkko on yksi Suomen vanhimpia seurakuntalehtiä. Se on perustettu vuonna 1953. Lehti jaetaan jokaiseen kotiin Hämeenlinnan kantakaupungin ja Rengon alueella. Lisäksi lehteä on ensimmäistä kertaa tarjolla noutopisteessä ympäri Hämeenlinnaa.

Tuoreimmat jutut Lehterissä

Kaikki Lehterin artikkelit

Tietoa Kotikirkosta

Julkaisija Hämeenlinna-Vanajan seurakunta
Toimitus Rauhankatu 14, PL 65, 13100 Hämeenlinna
Lukijapalautteet ja juttuvinkit kotikirkko [at] evl.fi
Päätoimittaja viestintäpäällikkö Anne Leinonen
Toimittaja Riitta-Sisko Keinonen, puh. 040-804 9326, riitta-sisko.keinonen(at)evl.fi
Ilmoitusmyynti Anne Leinonen, puh. 040-804 9325, anne.leinonen [at] evl.fi
Ilmoitushinta 1,50 euroa/pmm (alv. 0 %)
Lehden koko 260×380, 5 palstaa, palstanleveys 42 mm
Painos 30 000 kpl
Paino Botnia Print, Kokkola
Jakelu Hämeenlinnan jakelupalvelu, Itella Posti Oy
Jakeluhuomautukset Hämeenlinnan jakelupalvelu, puh. (03) 612 5600, hml.jakelupalvelu(at)aina.fi
Huom! Lehti jaetaan ilmaisjakelun mukana. Jos olet kieltänyt ilmaisjakelun, saat lehden itsellesi noutamalla sen seurakunnan toimipisteistä.

Kotikirkon noutopisteet S-market Idänpää, S-market Harvialantie,Tavastila (Lidl), Citymarket Hämeensaari, Voutilan vanhainkoti, S-market Jukola, K-market Manu, Citymarket Tiiriö, Prisma, S-Market Iittala, Hyvinvointikeskus, Sauvola, Sale Renko, S-Market Lammi, K-Market Mallas Lammi, S-Market Tuulonen, S-Market Hauho ja Alvettulan kyläkauppa sekä seurakunnan tiloista Hämeenlinnan kirkko, keskusseurakuntatalo, Poltinahon seurakuntatalo, Vanajan kirkko, Jukolan Lintukoto, Rengon kirkko ja Rengon seurakuntatalo.

Kotikirkko-lehtiä ja Kotikirkko-logo

Kotikirkko 2020

Klikkaamalla Kotikirkon numeroa, pääset lukemaan näköislehden Issuu-palvelussa.

Kotikirkko 2019

Haluatko ilmoittaa Kotikirkossa?

Kotikirkko jaetaan ilmaisjakelun mukana kotitalouksiin Hämeenlinnan kantakaupungin ja Rengon alueella. Lisäksi lehteä on tarjolla lukuisissa noutopisteissä ympäri Hämeenlinnaa. Lehden lukijakunta koostuu niin seurakuntalaisista kuin omaa hengellisyyttään etsivistä kaupunkilaisista.

Lataa Kotikirkon vuoden 2020 mediakortti tästä

tiedottaja
Rauhankatu 14
13100 Hämeenlinna