Valomessu on astetta rennompi messu

Valon tarkoitus on olla toinen koti, perhe ja paikka, jossa saa uusia ystäviä ja pääsee elämän suurien kysymysten ja Pyhän äärelle. Sunnuntain messu on Valon ydin, jossa olennaista onkin ilo, rento meno ja yhdessäolo. Reilun tunnin aikana lauletaan bändin säestyksellä, pohditaan uskoa ja elämää Raamatun opetuksen välityksellä, sekä pyydetään apua Jumalata omiin ja toisten vaikeuksiin. Valo on paikka just sulle – oletpa opiskelija, nuori aikuinen, lapsi tai aikuinen, vähemmän tai enemmän ”hengellinen”. Lapsille on messun aikana omaa toimintaa. Messun jälkeen jatkoillaan kahvin ja herkkujen kera. Valomessua tehdään yhdessä porukalla, johon myös sä oot tervetullut! Messun lisäksi kokoonnumme viettämään aikaa erilaisissa pienemmissä porukoissa ja tapahtumissa. Tuu tutustumaan – vaikka kaverin kanssa!

Löydät meidät myös Instasta @valoyhteiso

Alta näet seuraavien valomessujen ajankohdan sekä erilaisia tapoja tulla mukaan rakentamaan messua.

Tule mukaan tekemään valomessua!

Valomessussa kaikki tehdään yhdessä eri tiimien voimalla. Ilmoittautumalla tiimiin pääset tekemään yhteistä messua ja tutustut samalla huipputyyppeihin!

Jos jokin tehtävä kuulostaa sulta tai haluaisit jollain muulla tavalla olla auttamassa, ota yhteyttä Villeen.

Bändi

Osaatko soittaa tai laulaa? Bändissä pääset soittamaan ja treenaamaan hyvällä porukalla messun biisejä. Bändi-tiimissä on mahdollisuus myös rakentaa äänentoistoa tai vastata miksauksesta.

Tie-tiimi

Oletko sosiaalinen tai uskallatko olla esillä ja kohdata uusia ihmisiä? Tie-tiimi vastaa muun muassa uusien ihmisten vastaanottamisesta, messun juontamisesta ja ehtoollisella avustamisesta.

Design-tiimi

Kiinnostaako kirkon koristelu, valotekniikka tai videoesityksien teko? Design-tiimi vastaa muun muassa visuaalisten puitteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja laitteiden käytöstä.

Perhetiimi

Haluatko toimia lapsien hyväksi? Perhetiimi huomioi lapset ja perheet messun suunnittelussa sekä valmistelee ja toteuttaa lasten toimintaa.

Kahvitiimi

Onko sulla innostusta toisten palvelemiseen esimerkiksi leipomalla tai tarjoilemalla? Kahvitiimi ilostuttaa messun jälkeen kahveilla.

Rukoustiimi

Haluatko olla kuulevana korvana ihmiselle joka tarvitsee kuuntelijaa? Rukoustiimissä saat muun muasssa koulutuksen messun jälkeiseen keskustelu- ja rukousapuun.

Markkinointitiimi

Onko somettaminen, graafinen suunnittelu tai kuvaaminen lähellä sydäntä? Markkinointitiimissä pääset rakentamaan muun muassa Valon instaa tai tuottamaan Valoon omanlaista sisältöä hyvällä porukalla. Vain taivas on rajana!