Valomessu on astetta rennompi messu

Valomessu on sunnuntai-illan messu, jossa hersyvät ilo, rento meininki ja yhdessäolo. Reilun tunnin aikana messussa lauletaan bändin säestyksellä. Uskoa ja elämää pohditaan Raamantuntekstien ja opetuksen kautta. Rukoillessa käännymme Jumalan puoleen, toiveita ja huolia jakaen.

Valomessu on paikka just sulle – oletpa opiskelija, nuori aikuinen, lapsi tai aikuinen, enemmän tai vähemmän hengellinen, kahvi-ihmisiä tai mehu-ihmisiä. Lapsille on tarjolla omaa toimintaa. Messun jälkeen jatkoillaan kahvien ja herkkujen kera.

Valomessu tehdään yhdessä innostuneella porukalla. Tule tutustumaan vaikka kaverin kanssa – etsitpä sitten uusia ystäviä tai Jumalaa!

Alta näet seuraavien valomessujen ajankohdan sekä erilaisia tapoja tulla mukaan rakentamaan messua.

Nainen pitää valonlähdettä kädessään. Hämeenlinna-Vanajan seurakunta.

Kysy lisää!

Rauhankatu 14
13100 Hämeenlinna

Valomessu

Tule mukaan tekemään valomessua!

Oletko ajatellut, että voisit palvella toisia ihmisiä lahjoillasi tai taidoillasi? Valomessussa kaikki tehdään yhdessä eri tiimien voimalla. Ilmoittautumalla tiimiin pääset tekemään yhteistä messua ja tutustut samalla uusiin huipputyyppeihin!

Jos jokin tehtävä kuulostaa sulta tai haluaisit jollain tavalla olla auttamassa, ota yhteyttä Villeen.

Bändi

Osaatko soittaa tai laulaa? Bändissä pääset soittamaan ja treenaamaan hyvällä porukalla messussa laulettavia biisejä. Bändissä voit auttaa myös rakentamaan äänentoistoa ja hoitaa miksaamista.

Tie-tiimi

Säteiletkö iloa tai nautitko uusiin ihmisiin tutustumisesta? Tie-tiimissä pääsee huolehtimaan siitä, että uusilla kävijöillä on hyvä olla messussa ja voit juontaa tai auttaa tekstien lukemisessa ja avustaa ehtoollisella.

Design-tiimi

Kiinnostaako valosuunnittelu, tilan koristaminen, videoesityksen teko tai muuten kirkon kutsuvammaksi tekeminen? Tule tekemään kirkosta entistä viihtyisämpi!

Perhetiimi

Haluatko toimia lapsiperheiden hyväksi? Perhetiimi pitää huolta, että lasten ja lapsiperheiden on hyvä olla messussa sekä valmistelee ja toteuttaa lasten toimintaa.

Kahvitiimi

Onko sinulla innostusta toisten palvelemiseen esimerkiksi leipomalla tai keittämällä kahvia? Kahvitiimi varmistaa, että messun jälkeen saadaan jatkoilla kahvin, mehun ja herkkujen kera.

Rukoustiimi

Haluatko kehittää omaa rukouselämääsi ja rukoilla meidän ja muiden puolesta? Rukoustiimissä saat koulutuksen toisten ihmisten puolesta rukoilemiseen messun jälkeen.