Valomessu on astetta rennompi messu

Valomessu on sunnuntai-illan messu, jossa hersyvät ilo, rento meininki ja yhdessäolo. Reilun tunnin aikana messussa lauletaan bändin säestyksellä. Uskoa ja elämää pohditaan Raamantuntekstien ja opetuksen kautta. Rukoillessa käännymme Jumalan puoleen, toiveita ja huolia jakaen.

Valomessu on paikka just sulle – oletpa opiskelija, nuori aikuinen, lapsi tai aikuinen, enemmän tai vähemmän hengellinen, kahvi-ihmisiä tai mehu-ihmisiä. Lapsille on tarjolla omaa toimintaa. Messun jälkeen jatkoillaan kahvien ja herkkujen kera.

Valomessu tehdään yhdessä innostuneella porukalla. Tule tutustumaan vaikka kaverin kanssa – etsitpä sitten uusia ystäviä tai Jumalaa!

Alta näet seuraavien valomessujen ajankohdan sekä erilaisia tapoja tulla mukaan rakentamaan messua.

Nainen pitää valonlähdettä kädessään. Hämeenlinna-Vanajan seurakunta.

Kysy lisää!

Rauhankatu 14
13100 Hämeenlinna

Valomessu

Tule mukaan tekemään valomessua!

Oletko ajatellut, että voisit palvella Jumalaa omilla taidoillasi tai kiinnostuksen kohteilla? Valomessussa kaikki tehdään yhdessä eri tiimien voimalla. Ilmoittautumalla tiimiin pääset tekemään yhteistä messua ja tutustut samalla uusiin huipputyyppeihin!

Jos jokin tehtävä kuulostaa sulta, ota yhteyttä Villeen.

Bändi

Osaatko soittaa tai laulaa? Bändi vastaa musiikista ja kokoontuu yhdessä treenaamaan.

Tie-tiimi

Säteiletkö iloa tai nautitko uusiin ihmisiin tutustumisesta? Tie-tiimi huolehtii siitä, että uusilla kävijöillä on hyvä olla messussa.

Design-tiimi

Kiinnostaako valosuunnittelu, tilan koristaminen tai muuten kirkon kutsuvammaksi tekeminen? Tule tekemään kirkosta entistä viihtyisämpi!

Perhetiimi

Haluatko järjestää lapsille kivaa tekemistä tai muuten toimia lapsiperheiden hyväksi? Perhetiimi pitää huolta, että lasten ja lapsiperheiden on hyvä olla messussa.

Tekniikkatiimi

Messun äänentoistosta, PowerPointista ja roudaamisesta huolehtivan tekniikkatiimin vastuulla on luoda upeat puitteet jokaiseen valomessuun.

Kahvitiimi

Onko sinulla innostusta toisten palvelemiseen esimerkiksi leipomalla tai tarjoilemalla? Kahvitiimi varmistaa, että messun jälkeen saadaan jatkoilla kahvin, mehun ja herkkujen kera.

Rukoustiimi

Haluatko kehittää omaa rukouselämääsi ja rukoilla meidän ja muiden puolesta? Rukoustiimissä saat koulutuksen toisten ihmisten puolesta rukoilemiseen messun jälkeen.

Runko-tiimi

Osaatko juontaa, haluatko lukea tekstejä tai avustaa ehtoollisella? Runkotiimissä pääset toimimaan messun aikaisissa tehtävissä.