Kun tulet Valoon, tulet kotiin

Oletko halunnut löytää muita oman ikäisiä kristittyjä, joiden kanssa viettää aikaa?

Valomessu on astetta rennompi yhdessä tehty messu, jossa pääasiana on ilo, ylistys ja yhdessä olo. Reilun tunnin aikana lauletaan yhdessä bändin kanssa ja etsitään omaa suhdetta Jumalaan kuunnellen ja rukoillen. Lapsille on omaa toimintaa ja kahvit & herkut ovat tarjolla messun jälkeen. Tämä paikka on just sulle, olet sitten opiskelija, nuori aikuinen, lapsi tai aikuinen, enemmän tai vähemmän uskonnollinen, kahvi-ihmisiä tai mehu-ihmisiä. Tule katsomaan, sillä voit löytää täältä itsellesi ystäviä ja sisältöä elämääsi!

Alta näet seuraavien Valomessujen ajankohdan sekä saat tietoa erilaisista tehtävistä, joita messussa on tarjolla!

Kuva tytöstä valonauhaa käsissään

Kysy lisää!

Rauhankatu 14
13100 Hämeenlinna

Valomessu

Tule mukaan tekemään!

Oletko ajatellut, että voisit palvella Jumalaa omilla taidoillasi tai kiinnostuksen kohteilla? Valomessussa kaikki tehdään yhdessä eri tiimien voimalla. Jos jokin kuulostaa sinulta, ota yhteyttä Villeen.

Bändi

Osaatko soittaa tai laulaa? Bändi vastaa musiikista ja kokoontuu yhdessä treenaamaan.

Tie-tiimi

Säteiletkö iloa tai nautitko uusiin ihmisiin tutustumisesta? Tie-tiimi huolehtii siitä, että uusilla kävijöillä on hyvä olla messussa.

Design-tiimi

Kiinnostaako valosuunnittelu, tilan koristaminen tai muuten kirkon kutsuvammaksi tekeminen? Tule tekemään kirkosta entistä viihtyisämpi!

Perhetiimi

Haluatko järjestää lapsille kivaa tekemistä tai muuten toimia lapsiperheiden hyväksi? Perhetiimi pitää huolta, että lasten ja lapsiperheiden on hyvä olla messussa.

Tekniikkatiimi

Messun äänentoistosta ja PowerPointista ja roudaamisesta huolehtivan tekniikkatiimin vastuulla on luoda upeat puitteet jokaiseen valomessuun.

Kahvitiimi

Onko sinulla innostusta toisten palvelemiseen esimerkiksi leipomalla tai tarjoilemalla? Kahvitiimi varmistaa, että messun jälkeen saadaan jatkoilla kahvin, mehun ja herkkujen kera.

Rukoustiimi

Haluatko kehittää omaa rukouselämääsi ja rukoilla meidän ja muiden puolesta? Rukoustiimissä saat koulutuksen toisten ihmisten puolesta rukoilemiseen messun jälkeen.

Runko-tiimi

Osaatko juontaa, haluatko lukea tekstejä tai avustaa ehtoollisella? Runkotiimissä pääset toimimaan messun aikaisissa tehtävissä.