Jukolan Lintukoto

Eeronkuja 5 , 13500 Hämeenlinna

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Jukolan Lintukodon seurakuntatalo ulkoa

Kaupungin länsipuolella sijaitseva Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Jukolan Lintukoto valmistui vuonna 1991 kaupungin ja seurakuntayhtymän yhteistyönä. Seurakuntayhtymän puoli on seurakuntatalo, missä toimii seurakunnan kerhoja ja piirejä sekä ruokailu pienituloisille ja yksinäisille ihmisille. Lintukodon kirkkosalissa vietetään jumalanpalvelusta syys-toukokuussa suunnuntaisin klo 12. Pohjakerroksessa kokoontuu partiolippukunta Nummen Eränkävijät.

Jukolan Lintukoto juhlatilana

Kirkkosali, kahvio ja keittiö palvelevat monissa juhlissa ja kirkkokahvien paikkana. Tilaa voi vuokrata erilaisiin perhejuhliin, kuten kaste- ja rippijuhliin. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi tilan voi vuokrata vaikka kokouksien tai syntymäpäivien pitämiseen. Kirkkosalissa on istumapaikkoja 94 ja kahviossa 40.

Varusteet: Kahviossa on 13 kpl pöytiä kooltaan 80x130 cm. Lisäpöytinä taittojalkapöytiä 4 kpl kooltaan 70x160 cm. Kahvi- ja ruoka-astiastot on noin 100 henkilölle, myös tarjoiluastiat löytyvät. Kastemekko, -malja, maljakot, kynttilänjalat sekä kaste-/muistopöytä lainattavissa. Syöttötuoleja on yksi.  Salissa on piano. Tarpeen mukaan käytössä ovat äänentoistolaitteet sekä valkokangas.

Keittiö: Jukolan Lintukodossa on laitoskeittiö, jonka varustukseen kuuluu kahvinkeitin, vedenkeitin, kiertoilmauuni, liesi, kippikattila, astianpesukone ja jääkaapit. Lintukodossa on myös pienempi keittiö, jonka varustukseen kuuluu kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, pieni jääkaappi ja liesi.

Tilavaraukset ja hinnasto

Tilavaraukset Hämeenlinna-Vanajan palvelutoimistosta puh. 040 804 9333.

Hinnasto.

Jukolan Lintukodon vieressä on pysäköintipaikkoja.

Esteettömyys

Rakennus on kokonaisuudessaan katutasossa. Kuulosauvoja tai induktiosilmukkaa ei ole.

Lastenhoitohuone

Suurten ja pienten kysymysten ilta

Kysy mitä vaan!
Suurten ja pienten kysymysten ilta on keskustelutilaisuus Jukolan Lintukodossa, jossa pohditaan yhdessä kahvikupin ääressä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Kysymyksiä voi lähettää etukäteen pastori Mirja Lassilalle osoitteeseen mirja.lassila@evl.fi. Tervetuloa mukaan!

Haukkaa ja Hengaa

Haukkaa ja Hengaa ilta Jukolan lintukodossa.

Lähiömessu

Kotoisa messu ja keittolounas Jukolan Lintukodossa

Lintukodon raamattupiiri

Tule Korinttolaiskirjeen äärelle!

Suurten ja pienten kysymysten ilta

Kysy mitä vaan!

Haukkaa ja Hengaa

Haukkaa ja Hengaa ilta Jukolan lintukodossa.

Lähiömessu

Tervetuloa messuun.