Keskusseurakuntatalo

Rauhankatu 14 , 13100 Hämeenlinna

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan keskusseurakuntatalo ulkoa

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Keskusseurakuntatalo on rakennettu vuosina 1960–1961 kaupungin keskustaan, Rauhankadun ja Birger Jaarlin kadun kulmaan. Rakennus on erilaisten tilaisuuksien pitopaikka ja virastotalo.

Keskusseurakuntatalossa on ensimmäisessä kerroksessa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan palvelutoimisto, toisessa kerroksessa on viestinnän, lähetys- ja aikuistyön sekä talous- ja henkilöstöhallinnon toimistot. Kolmannessa kerroksessa on perheasiain neuvottelukeskus, kokoushuone sekä Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan työntekijöiden työhuoneet.

Tilavaraukset

Keskusseurakuntatalon tilat eivät ole varattavissa.

Pysäköinti

Sisäpihalla pysäköinti on sallittu vain luvan saaneille arkisin ennen kello 17. Iltaisin ja viikonloppuisin on vapaa pysäköinti tilaisuuksiin osallistuville. Asiointia varten sisäpihalla on kaksi 30 minuutin kiekkopaikkaa.

Esteettömyys

Pääsisäänkäynnillä on pyörätuoliluiska ja lisätukena kaide. Sisäpihan kautta pääsy hissille ilman portaita. Ristin salissa on induktiosilmukka.

Lastenhoitohuone
Vaativa pyörätuolireitti