Keskusseurakuntatalo

Rauhankatu 14 , 13100 Hämeenlinna
040 804 9421

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan keskusseurakuntatalo ulkoa

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Keskusseurakuntatalo on rakennettu vuosina 1960–1961 kaupungin keskustaan, Rauhankadun ja Birger Jaarlin kadun kulmaan. Rakennus on erilaisten tilaisuuksien pitopaikka ja virastotalo.

Keskusseurakuntatalossa on ensimmäisessä kerroksessa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan palvelutoimisto, toisessa kerroksessa on viestinnän, lähetys- ja aikuistyön sekä talous- ja henkilöstöhallinnon toimistot. Kolmannessa kerroksessa on perheasiain neuvottelukeskus, kokoushuone sekä Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan työntekijöiden työhuoneet.

Sali 1, Ristin sali juhlatilana

Keskusseurakuntatalon Ristin salissa voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten kaste- ja rippijuhlia. Tila soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi tilaa voi vuokrata vaikka kokouksien pitämiseen. Pöytien ääreen mahtuu istumaan 70 henkilöä. Sali 1 ja sali 2 on yhtenäistä tilaa, paljeovella jaettavissa erikseen.

Varusteet: Salissa 1 on 7 kpl pöytiä kokoa 70x140 cm ja 6 kpl pyöreitä pöytiä halk. 140 cm. Kahvi- ja ruoka-astiastot on 70 henkilölle, myös tarjoiluastiat löytyvät. Kastemekko, kastemalja, maljakot, kynttilänjalat sekä kaste-/muistopöytä lainattavissa. Syöttötuoleja on kaksi kappaletta. Salissa on piano. Tarpeen mukaan käytössä on videotykki, valkokangas ja äänentoistolaitteet.

Keittiö: Salin yhteydessä on laitoskeittiö, jonka varustukseen kuuluu mm. iso kahvinkeitin, vedenkeitin, uuni, liesi, kippikattila, astianpesukone ja jääkaappi.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan keskusseurakuntatalon Ristin sali

Sali 2, Rauhan sali juhlatilana

Keskusseurakuntatalon Ristin salissa voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten kaste- ja rippijuhlia. Tila soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi tilaa voi vuokrata vaikka kokouksien pitämiseen. Pöytien ääreen mahtuu istumaan 10 henkilöä. Sali 1 ja sali 2 on yhtenäistä tilaa, paljeovella jaettavissa erikseen.

Varusteet: Salissa 2 on istumapöytiä 2 kpl kokoa 80x125 cm, iso tarjoilupöytä 70x280 cm sekä pieni tarjoilupöytä 70x250 cm. Kahvi- ja ruoka-astiastot sekä tarjoiluastiat löytyvät. Kastemekko, kastemalja, maljakot, kynttilänjalat sekä kaste-/muistopöytä lainattavissa.

Keittiö: Salin yhteydessä on laitoskeittiö, jonka varustukseen kuuluu mm. iso kahvinkeitin, vedenkeitin, uuni, liesi, kippikattila, astianpesukone ja jääkaappi.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan keskusseurakuntatalon Rauhan sali

Sali 3, Valon sali juhlatilana

Keskusseurakuntatalon Valon salissa voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten kaste- ja rippijuhlia. Tila soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi tilaa voi vuokrata vaikka kokouksien pitämiseen. Pöytien ääreen mahtuu istumaan 25 henkilöä.

Varusteet: Salissa 3 on 8 kpl pöytiä kokoa 70x125 cm ja tarjoilupöytä kokoa 70x250 cm. Kahvi- ja ruoka-astiastot sekä tarjoiluastiat löytyvät. Kastemekko, kastemalja, maljakot, kynttilänjalat sekä kaste-/muistopöytä lainattavissa. Tarpeen mukaan käytössä on televisio, johon voi liittää esim. oman kannettavan tietokoneen. Salissa on piano.

Keittiö: Salissa 3 on kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikroaaltouuni. Lisäksi salin yhteydessä on laitoskeittiö, jonka varustukseen kuuluu mm. iso kahvinkeitin, vedenkeitin, uuni, liesi, kippikattila, astianpesukone ja jääkaappi.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan keskusseurakuntatalon Valon sali

Tilavaraukset ja hinnasto

Tilavaraukset Hämeenlinna-Vanajan palvelutoimistosta puh. 040 804 9333.

Hinnasto.

Pysäköinti

Sisäpihalla pysäköinti on sallittu vain luvan saaneille arkisin ennen kello 17. Iltaisin ja viikonloppuisin on vapaa pysäköinti tilaisuuksiin osallistuville. Asiointia varten sisäpihalla on kaksi 30 minuutin kiekkopaikkaa.

Esteettömyys

Pääsisäänkäynnillä on pyörätuoliluiska ja lisätukena kaide. Sisäpihan kautta pääsy hissille ilman portaita. Ristin salissa on induktiosilmukka.

Induktiosilmukka
Inva-WC
Lastenhoitohuone
Vaativa pyörätuolireitti
wc
Wi-Fi
Esteetön kulku

Tapahtumat

ma 3.5. klo 13.00

Rauhankatu 14, 13100 Hämeenlinna

Vauvakerho

Vauvakerhossa jaetaan vauvaperheen arkea
ti 4.5. klo 13.00

Rauhankatu 14, 13100 Hämeenlinna

Tiistaikerho

Tule viettämään yhdessä mukava hetki;
virkistymään, hiljentymään hartaushetkeen ja välillä jopa jumppaamaan.