Poltinahon seurakuntatalo

Turuntie 34 , 13130 Hämeenlinna

Poltinahon seurakuntatalo

Eija ja Olli Saijonmaan suunnittelema Poltinahon seurakuntatalo valmistui vuonna 1980 kaupungin länsiosaan, Turuntien ja Poltinahontien risteykseen. 2 700 neliömetrin rakennus on seurakunnan lasten ja nuorten toiminnan talo sekä monien konserttien ja tilaisuuksien pitopaikka. Kerran kuussa järjestetään jumalanpalvelus. Ylistyslaulu- ja rukousillat sekä Tuomasmessut kuuluvat myös Poltinahon seurakuntatalon säännölliseen toimintaan.

Kerhohuoneissa kokoontuvat monet aikuisten pienryhmät. Kuoroilla, lasten ja varhaisnuorten kerhoilla, rippikoululla sekä partiolippukunnilla on omat kokoontumistilansa. Seurakuntatalon yhteyteen kuuluu myös samassa korttelissa Verhonkatu 25–27:n asuinkiinteistö, jonka alakerrassa on seurakuntayhtymän kiinteistötoimisto ja nuorisotoimiston tiloja – pohjakerroksessa kokoontuvat partiolaiset.

Seurakuntatalon kirkkosalissa on 190 istumapaikkaa ja lisäksi kuorokorokkeella on 30. Kahviossa on 56 istuinpaikkaa. Kahvion yhteydessä on laitoskeittiö. Seurakuntasalissa on urut ja flyygeli.

Poltsari & Bunkkeri

Suurin osa nuorisotoiminnasta tapahtuu Poltinahon seurakuntatalossa eli Poltsarilla. Poltinahon seurakuntatalossa on myös seurakunnan ja Hämeenlinnan kaupungin yhteinen pelitila Bunkkeri, jossa järjestetään peli-iltojen lisäksi muun muassa laneja, koulutusta, tapahtumia ja kilpailuja.

Urut

Vuonna 1987 seurakuntasaliin saatiin Kangasalan urkurakentamon tekemät 16-äänikertaiset mekaaniset urut.

Vaativa pyörätuolireitti

Turuntie 34, 13130 Hämeenlinna

PERUTTU Vauvakerho

Vauvakerhossa lauletaan, lorutellaan ja kahvitellaan.

Turuntie 34, 13130 Hämeenlinna

PERUTTU Liikkuva ilta perheille

Liikutaan yhdessä koko perhe!