Rengon seurakuntatalo

Hinkaloistentie 1 , 14300 Renko

Rengon seurakuntatalo

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Rengon seurakuntatalo sijaitsee Rengon keskustassa lähellä Pyhän Jaakon kirkkoa. Seurakuntasali, kahvio ja keittiö palvelevat monissa juhlissa ja kirkkokahvien paikkana. Alakerrassa on nuorten tilat, jossa kokoontuu mm. partiolippukunta Jaakon Samoojat.

Seurakuntatalo juhlatilana

Seurakuntasali, kahvio ja keittiö palvelevat monissa juhlissa ja kirkkokahvien paikkana. Tilaa voi vuokrata erilaisiin perhejuhliin, kuten kaste- ja rippijuhliin. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi tilan voi vuokrata vaikka kokouksien tai syntymäpäivien pitämiseen. Pöytien ääreen mahtuu istumaan 120 henkilöä.

Varusteet: Seurakuntasalissa on vakiona 14 kpl pöytiä kooltaan 85x130 cm. Pinottavia lisäpöytiä on 10 kpl kooltaan 70x160 cm. Kahvi- ja ruoka-astiastot on noin 120 henkilölle, myös tarjoiluastiat löytyvät. Kastemekko, -malja, maljakot, kynttilänjalat sekä kaste-/muistopöytä lainattavissa. Syöttötuoleja on yksi.  Salissa on piano. Tarpeen mukaan käytössä ovat äänentoistolaitteet sekä valkokangas.

Keittiö: Rengon seurakuntatalossa on laitoskeittiö, jonka varustukseen kuuluu iso kahvinkeitin, vedenkeitin, kiertoilmauuni, liesi, astianpesukone, jääkaappi ja kylmiö.

Tilavaraukset ja hinnasto

Tilavaraukset Hämeenlinna-Vanajan palvelutoimistosta puh. 040 804 9333.

Hinnasto.

Pysäköintialue löytyy seurakuntatalon pihasta.

Esteettömyys

Pyörätuoliluiska on seurakuntatalon päädyssä.

Lastenhoitohuone
Vaativa pyörätuolireitti