Vanajan seurakuntakoti

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Vanajan seurakuntakoti ulkoa

Kirkkoraitti 5, 13110 Hämeenlinna

040 804 9452 vahtimestari

60

Vanajan kirkon läheisyydessä sijaitseva seurakuntakoti on entinen Kirkonkulman kansakoulu. Vuonna 1987 valmistui seurakuntakodin perusteellinen saneeraus, jolla talon kodikas tunnelma onnistuttiin säilyttämään.

Seurakuntakoti juhlatilana

Seurakuntasali, kahvio ja keittiö palvelevat monissa juhlissa ja kirkkokahvien pitopaikkana. Tilaa voi vuokrata erilaisiin perhejuhliin, kuten kaste- ja rippijuhliin. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi tilan voi vuokrata vaikka kokouksien tai syntymäpäivien pitämiseen. Pöytien ääreen mahtuu istumaan noin 60 henkilöä.

Varusteet: Seurakuntasalissa on vakiona 16 kpl pöytiä kooltaan 80x140 cm. Tarjoilupöytiä on 4 kpl kooltaan 75x125 cm. Kahvi- ja ruoka-astiastot löytyvät sekä tarjoiluastioita. Kastemalja, maljakot, kynttilät sekä kaste-/muistopöytä on lainattavissa. Syöttötuoleja on 2 kpl. Salissa on piano. Tarpeen mukaan käytössä on äänentoistolaitteet (mikrofoni ja kaiuttimet) sekä esitysnäyttö.

Keittiö: Vanajan seurakuntakodissa on laitoskeittiö, jonka varustukseen kuuluu iso kahvinkeitin, vedenkeitin, kiertoilmauuni, liesi, astianpesukone ja jääkaappi.

Ohjeita tilojen varaajille ja hinnasto.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Vanajan seurakuntakoti sisältä     Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Vanajan seurakuntakoti sisältä

Pysäköinti

Pysäköintialue on yhteinen Vanajan kirkon kanssa. Sekä makasiinin että kuusiaidan vieressä, lähellä seurakuntakotia on pysäköintitilaa.

Esteettömyys

Pyörätuoliluiska laitetaan tarvittaessa. Luiska on jyrkkä, joten pyörätuolin käyttäjä tarvitsee avustajia. WC-tilat ovat esteettömät. Tiloissa ei ole induktiosilmukkaa eikä kuulosauvoja.

Sijainti kartalla

Esteetön wc Esteetön wc
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc
Wifi

Tapahtumat