Vanajan seurakuntakoti

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Vanajan seurakuntakoti ulkoa

040 804 9452

Vanajan kirkon läheisyydessä sijaitseva seurakuntakoti on entinen Kirkonkulman kansakoulu. Vuonna 1987 valmistui seurakuntakodin perusteellinen saneeraus, jolla talon kodikas tunnelma onnistuttiin säilyttämään.

Seurakuntakoti juhlatilana

Seurakuntasali, kahvio ja keittiö palvelevat monissa juhlissa ja kirkkokahvien pitopaikkana. Tilaa voi vuokrata erilaisiin perhejuhliin, kuten kaste- ja rippijuhliin. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi tilan voi vuokrata vaikka kokouksien tai syntymäpäivien pitämiseen. Pöytien ääreen mahtuu istumaan noin 60 henkilöä.

Varusteet: Seurakuntasalissa on vakiona 16 kpl pöytiä kooltaan 80x140 cm. Tarjoilupöytiä on 4 kpl kooltaan 75x125 cm. Kahvi- ja ruoka-astiastot löytyvät sekä tarjoiluastioita. Kastemalja, maljakot, kynttilät sekä kaste-/muistopöytä on lainattavissa. Syöttötuoleja on 2 kpl. Salissa on piano. Tarpeen mukaan käytössä on äänentoistolaitteet (mikrofoni ja kaiuttimet) sekä valkokangas.

Keittiö: Vanajan seurakuntakodissa on laitoskeittiö, jonka varustukseen kuuluu iso kahvinkeitin, vedenkeitin, kiertoilmauuni, liesi, astianpesukone ja jääkaappi.

Tilavaraukset ja hinnasto

Tilavaraukset Hämeenlinna-Vanajan palvelutoimistosta
puh. 040 804 9333.

Hinnasto.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Vanajan seurakuntakoti sisältä     Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Vanajan seurakuntakoti sisältä

Pysäköinti

Pysäköintialue on yhteinen Vanajan kirkon kanssa. Sekä makasiinin että kuusiaidan vieressä, lähellä seurakuntakotia on pysäköintitilaa.

Esteettömyys

Pyörätuoliluiska laitetaan tarvittaessa. Luiska on jyrkkä, joten pyörätuolin käyttäjä tarvitsee avustajia. WC-tilat ovat esteettömät. Tiloissa ei ole induktiosilmukkaa eikä kuulosauvoja.

Esteetön wc Esteetön wc
Pysäköinti Pysäköinti