Vanajan seurakuntakoti

Kirkkoraitti 5 , 13110  Hämeenlinna

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Vanajan seurakuntakoti ulkoa

Historia

Vanajan kirkon läheisyydessä sijaitseva seurakuntakoti on entinen Kirkonkulman kansakoulu. Seurakuntasali, kahvio ja keittiö palvelevat monissa juhlissa ja kirkkokahvien pitopaikkana. Vuonna 1987 valmistui seurakuntakodin perusteellinen saneeraus, jolla talon kodikas tunnelma onnistuttiin säilyttämään.

Tilavaraukset ja hinnasto

Tilavaraukset Hämeenlinna-Vanajan palvelutoimistosta
puh. 040 804 9333.

Hinnasto.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Vanajan seurakuntakoti sisältä     Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Vanajan seurakuntakoti sisältä

Pysäköinti

Pysäköintialue on yhteinen Vanajan kirkon kanssa. Sekä makasiinin että kuusiaidan vieressä, lähellä seurakuntakotia on pysäköintitilaa.

Esteettömyys

Pyörätuoliluiska laitetaan tarvittaessa. Luiska on jyrkkä, joten pyörätuolin käyttäjä tarvitsee avustajia. WC-tilat ovat esteettömät. Tiloissa ei ole induktiosilmukkaa eikä kuulosauvoja.

Pysäköinti
Vaativa pyörätuolireitti