Tilaa maksuton kirjepyhis!

Tervetuloa mukaan kirjepyhikseen! Kirjepyhis on maksuton kirjepyhäkoulu ja se on tarkoitettu 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille perheineen Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan alueella. Kirjepyhiksessä lapset ja vanhemmat pohtivat yhdessä kirjeen mukana kotiin saamiaan aiheita ja tehtäviä. Jokaisessa kirjeessä seikkailee hauska pyhiskaveri Onni-karhu. Kirjepyhis tukee kodin kristillistä kasvatusta sekä perheen mukavaa yhdessä tekemistä pyhän läsnäoloa aistien.

Jos perheessä on useampi lapsi, voi vanhempi tilata jokaiselle lapselle oman kirjeen. Ilmoittautuneille lähetetään kerran kuussa (helmi-toukokuu & syys-marraskuu) postissa pyhiskirje, joka sisältää erilaisia tehtäviä sekä yhteisen pohdinnan aiheita perheelle liittyen johonkin Lasten Raamatun kertomukseen. Kirjepyhikseen ilmoittautuneet lapset saavat oman Raamatun, joka noudetaan palvelutoimistosta (entinen kirkkoherranvirasto, Rauhankatu 14), kuitenkin niin, että samaan perheeseen tulee yksi Raamattu. Lapsen Raamattu sisältää suuren määrän kertomuksia sekä Vanhasta että Uudesta testamentista lapsentajuisesti kirjoitettuna. Ensimmäisen kirjeen mukana kirjepyhisläinen saa myös oman pyhistaulun, johon voi kiinnittää aina kunkin kirjeen mukana tulevan tarran. Kirjeissä kerrotaan myös seurakunnan tulevista tapahtumista lapsiperheille.

Ilmoittaudu Kirjepyhikseen tästä!

tai sähköpostilla osoitteeseen .

Kerrothan ilmoittautumisviestissä lapsen nimen, syntymävuoden ja osoitteen sekä huoltajan nimen ja osoitteen.

Mukaan voi ilmoittautua milloin tahansa matkan varrella tai mikäli osoitteenne muuttuu, muistattehan ilmoittaa meille uuden osoitteen yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen, jotta kirjeet tulevat jatkossakin perille. 

Jos haluatte lopettaa kirjepyhiksen, se onnistuu lähettämällä sähköpostia ilmoittautumisosoitteeseen 

Lähtekää mukaan yhteiselle seikkailulle Raamatun jännittävään maailmaan!

Jos haluat tutustua minkä tyyppinen lehti kirjepyhis oikein on, voit lukea ja katsoa miltä näyttää marraskuun 2019 kirjepyhis Lue marraskuun kirjepyhis tästä!

Lisätiedot

Hanna-Leena Henriksson, lapsityönohjaaja, p. 040 804 9393, 


Tunnetko jo Onni-karhun? Onni-karhun seikkailuja voit katsoa YouTubesta.