Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan metsämörri-hahmo istuu onkimassa syksyisessä metsässä.
Kuva: Tiia Eskelinen

Metsämörri-kerhossa lapsi oppii luonnosta

HUOM! Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan varhaiskasvatuksen lasten kerhot toimivat normaalisti. Perheille suunnattu toiminta on edelleen tauolla.

Metsämörri-kerhot

•     tiistaisin klo 17.30- 19.00 Rengon päiväkodin kota
  •     keskiviikkoisin klo 17.30- 19.00 Loimalahden leirikeskuksen piha-alue.

Metsämörrikerhossa ollaan aina ulkona

Metsämörri on leikki- ja satuhahmo, joka elää metsässä ja on eläinten sekä lasten ystävä. Metsämörrikerho on luontokerho, jossa lapsille kerrotaan metsän tapahtumista. Metsämörri opettaa lapsia kohtelemaan luontoa niin, että se pysyy puhtaana ja eläimet viihtyvät siellä.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan metsämörri-kerho on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille. Lapsilla tulee olla mukana repussa vaihtovaatetusta, istuinalusta ja omat eväät kullekin kerhokerralle. Ulkona ollaan säällä kuin säällä. Kerho on maksuton.

Metsämörri-kerhon vetäjinä toimivat seurakunnan koulutetut metsämörriohjaajat.

Ilmoittautuminen Metsämörri-kerhoon

Syksyllä 2021 alkavaan Metsämörri-kerhoon on parhaillaan ilmoittautuminen käynnissä. Hakuaika 30.4. mennessä.

Voit ilmoittautua tästä.

Lisätietoja Metsämörri-kerhosta

Lisätietoja seurakunnan Metsämörri-kerhosta antaa lapsityönohjaaja Niina Huttunen, p. 040 804 9381.

Metsämörri-toimintaan voi tutustua Suomen Ladun kotisivuillaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.