Metsämörri-hahmo istuu

Metsämörri-kerhossa lapsi oppii luonnosta

Metsämörri on leikki- ja satuhahmo, joka elää metsässä ja on eläinten ja lasten ystävä. Metsämörrikerho on luontokerho, jossa lapsille kerrotaan metsän tapahtumista. Metsämörri opettaa lapsia kohtelemaan varoen kaikkea elollista, jottei luontoa roskattaisi ja jotta eläimet viihtyisivät luonnossa.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan metsämörri-kerho on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille. Kerho on maksuton.

Metsämörri-kerhon vetäjänä toimii seurakunnan koulutettu metsämörriohjaaja apulaisineen.

Seuraava metsämörri-kerho alkaa syksyllä 2020

Syyskaudella 2020 kerhot järjestetään

•     tiistaisin klo 17.30- 19.00 Rengon päiväkodin kota
  •     keskiviikkoisin klo 17.30- 19.00 Loimalahden leirikeskuksen piha-alue.

Ilmoittautuminen on käynnissä.

Metsämörrikerhossa ollaan aina ulkona

Lapsilla tulee olla mukana repussa vaihtovaatetusta, istuinalusta ja omat eväät kullekin kerhokerralle. Ulkona ollaan säällä kuin säällä.

Lisätietoja metsämörri-kerhosta

Lisätietoja seurakunnan metsämörri-kerhosta antaa lapsityönohjaaja Niina Huttunen, p. 040 804 9381.

Metsämörri-toimintaan voi tutustua Suomen Ladun kotisivuilla.