Parkkikerho on maksuton hoitopaikka lapselle

Syksyn 2022 parkkikerhon kokoontuminen

Parkkikerho on avoinna Poltinahon seurakuntatalon kerhotilassa perjantaisin klo 9-11.30. Osoite on Turuntie 34, käynti sisäpihan puolelta.

Ilmoittautuminen parkkikerhoon

Parkkikerhoon ilmoittaudutaan samalla viikolla lastenohjaajalle viimeistään torstaina klo 16 mennessä, mieluiten tekstiviestillä, p. 040 804 9389. Ohjaaja varmistaa vastaamalla viestiin, että onko tämän viikon kerhossa vielä tilaa lapselle.

Ohjaaja on tavoitettavissa puhelimitse parhaiten maanantaina klo 11.30-13 tai keskiviikkona 13-16.

Ei viikolla 42, syysloma.

Ota omaa aikaa, hoida asioita tai lepää!

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan parkkikerho on lyhytaikainen hoitopaikka yli 2-vuotiaille lapsille. Lapsen voi tuoda parkkikerhoon korkeintaan kahdeksi tunniksi kerrallaan. Kerho on maksuton. Lapselle voi ottaa mukaan pienet eväät ja sisätossut.

Katso myös pikkuhelppi.