Lapsi leikkii legoilla Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kerhossa.

Perhekerhot ovat yhteisiä kerhoja lapsille ja vanhemmille

Perhekerhojen kokoontuminen

• Maanantaisin klo 9.30-11.30 Rengon päiväkerhotilassa (Rengonraitti 7)
  • Keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 Rantatien päiväkerhotilassa (Rantatie 13 O)

11.8.2021 alkaen. Huom! Muutokset mahdollisia. Seuraa ilmoituksia elokuussa.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan perhekerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, kuunnellaan satuja sekä hiljennytään kirkkovuoteen liittyvien aiheiden ympärillä. Perhekerhon toiminta on yhteistä lapsille ja vanhemmille sekä lasten hoitajille.

Osallistuminen on maksutonta. Kerhossa on mehu- ja kahvitarjoilu, josta peritään pieni korvaus (0,50 €).

Uutta toimintaa syksyllä 2021:

• Perheiden lounaskerho keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Anttilankadulla (Anttilankatu 4). "Yhdessä tehdään, yhdessä syödään", pientä maksua vastaan (5 €/perhe).
  • Perheiden myttysaamu keskiviikkoisin klo 9.30-11. Loimalahden leirikeskuksen piha-alue (Majalahdentie 1). "Ihmetellään ja ihastellaan luontoa koko perheen voimin, perheen pienimpien näkökulmasta". Omat eväät mukaan, koko kerho ulkona. Maksuton.

Kaikki kerhot ovat avoimia kaikille, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Alkaen 11.8.2021. Huom. Muutokset mahdollisia, seuraa ilmoituksia elokuussa.