Lapsi leikkii legoilla Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kerhossa.

Perheryhmät ovat yhteisiä kerhoja lapsille ja vanhemmille

Vauvakerho

• Tiistaisin klo 13-15 Poltinahon seurakuntatalossa (Turuntie 34, A-ovi & E-ovi).

​​​​​​Vauvakerhossa lauletaan ja loruillaan. Kerhossa on mahdollista tavata samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia ja jakaa vauvaperheen arjen kokemuksia. Rohkeasti mukaan erityisesti ensivauvojen vanhemmat sekä äidit että isät. Osallistuminen on maksutonta. Kerhossa on mehu- ja kahvitarjoilu, josta peritään pieni korvaus (0,50 €).

Perhekerhot

• Maanantaisin klo 9.30-11.30 Rengon päiväkerhotilassa (Rengonraitti 7)
  • Keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 Rantatien päiväkerhotilassa (Rantatie 13 O)

Perhekerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, kuunnellaan satuja sekä hiljennytään kirkkovuoteen liittyvien aiheiden ympärillä.

Perhetupa

• Tiistaisin klo 9.30-11.30 Poltinahon seurakuntatalolla (Turuntie 34, A-ovi & E-ovi)

Perhetupa on lapsiperheiden avoin olohuone. Se tarjoaa leikkiseuraa lapsille ja juttuseuraa sekä vertaistukea vanhemmille.

Perheiden lounaskerho

• keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Anttilankadulla (Anttilankatu 4). "Yhdessä tehdään, yhdessä syödään", pientä maksua vastaan (5 €/perhe).

Perheiden myttysaamu

• keskiviikkoisin klo 10-11. Loimalahden leirikeskuksen piha-alue (Majalahdentie 1). "Ihmetellään ja ihastellaan luontoa koko perheen voimin, perheen pienimpien näkökulmasta". Omat eväät mukaan, koko kerho ulkona. Maksuton.

Kaikki perheiden ryhmät ovat avoimia kaikille, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Perheryhmien toiminta on yhteistä lapsille ja vanhemmille sekä lasten hoitajille.

Lasten ja perheiden päivä Reskan Kulmassa

• Maanantaisin klo 9-15. (Raatihuoneenkatu 19)

Avoin olohuone, johon voi tulla leikkimään ja oleilemaan. Paikalle voi tulla omin eväin ja ruokaa voi lämmittää mikrossa. Tarjolla kuitenkin aina pientä syötävää ja juotavaa. Reskan Kulmaan voi tulla ja mennä oman aikataulun mukaan. Vaihtuvat ohjelmatuokiot klo 10 & 13.30.

HUOM! Poikkeuspäivämääriä:

• viimeiset kerhot 23 & 24.5.2022.
  • syyskausi käynnistyy 11.8.2022.