Lapsi leikkii legoilla Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kerhossa.

Perheryhmät ovat yhteisiä kerhoja lapsille ja vanhemmille

Vauvakerho

• Maanantaisin klo 13-15 Reskan Kulmassa (Raatihuoneenkatu 19)
  • Tiistaisin klo 13-15 Poltinahon seurakuntatalossa (Turuntie 34, A-ovi & E-ovi).

​​​​​​Vauvakerhossa lauletaan ja loruillaan. Kerhossa on mahdollista tavata samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia ja jakaa vauvaperheen arjen kokemuksia. Rohkeasti mukaan erityisesti ensivauvojen vanhemmat sekä äidit että isät. Osallistuminen on maksutonta. Kerhossa on mehu- ja kahvitarjoilu, josta peritään pieni korvaus (0,50 €).

Perhekerhot

• Maanantaisin klo 9.30-11.30 Rengon päiväkerhotilassa (Rengonraitti 7)
  • Keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 Rantatien päiväkerhotilassa (Rantatie 13 O)

Perhekerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, kuunnellaan satuja sekä hiljennytään kirkkovuoteen liittyvien aiheiden ympärillä.

Perhetupa

• Maanantaisin klo 9.30-11.30 Reskan Kulmassa (Raatihuoneenkatu 19)
  • Tiistaisin klo 9.30-11.30 Poltinahon seurakuntatalolla (Turuntie 34, A-ovi & E-ovi)

Perhetupa on lapsiperheiden avoin olohuone. Se tarjoaa leikkiseuraa lapsille ja juttuseuraa sekä vertaistukea vanhemmille.

Perheiden lounaskerho

• keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 Anttilankadulla (Anttilankatu 4). "Yhdessä tehdään, yhdessä syödään", pientä maksua vastaan (5 €/perhe).

Perheiden myttysaamu

• keskiviikkoisin klo 10-11 Loimalahden leirikeskuksen piha-alue (Majalahdentie 1). "Ihmetellään ja ihastellaan luontoa koko perheen voimin, perheen pienimpien näkökulmasta". Omat eväät mukaan, koko kerho ulkona. Maksuton.

Kaikki perheiden ryhmät ovat avoimia kaikille, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Perheryhmien toiminta on yhteistä lapsille ja vanhemmille sekä lasten hoitajille.

Lasten ja perheiden päivä Reskan Kulmassa

• Maanantaisin perhetupa klo 9.30-11.30 ja vauvakerho klo 13-15. (Raatihuoneenkatu 19)

Tervetuloa lasten kanssa. Osallistu ohjelmaan tai vain piipahda huoltotauolla. Mikrossa voi lämmittää ruokaa ja vaihtaa vaipat siistissä vessassa.
Perhetupa klo 9.30-11.30 on kaikenikäisille lapsille aikuisen kanssa.
Vauvakerhon klo 13-15 laulut ja leikit on suunnattu vauvaikäisille.

HUOM! Poikkeuspäivämääriä:

• 30.11. ei kerhoja