Helpit tarjoavat apua perheen arkeen

Pikkuhelppi

Toimintamme on kesätauolla. Syyskauden helppejä voi varata 1.8. alkaen.

Pikkuhelppi tarjoaa kaikille perheille maksutonta lastenhoitoapua. Ulkoilemme sovitusti lasten kanssa kodin lähiympäristössä. Voit myös pyytää tapaamista johonkin päin kaupunkia, jossa ulkoilemme lapsen kanssa (esim. lääkärikäynnin ajan) tai vaihtoehtoisesti lapsen voi tuoda myös vapaana olevaan kerhotilaan leikkimään. Kysy rohkeasti ohjaajalta eri vaihtoehtoja.

Pikkuhelppiä tarjotaan syyskaudella 2024 maanantaisin & torstaisin klo 13-16 välisenä aikana max. 2 tuntia kerrallaan, ja sen toteuttavat Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät. 

Perhe voi saada palvelua syys- tai kevätkauden aikana enintään 4 kertaa.

Aika varataan puhelimitse lastenohjaaja Tuuli Kulmaselta numerosta 040 8049 384 maanantaista torstaihin klo 8–16. Jos puheluusi ei heti vastata, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. Syyskauden helppejä voi alkaa varailemaan 1.8. alkaen.

Ota rohkeasti yhteyttä, olemme täällä sinua varten! Lue lisää pikkuhelpistä täältä.

Poikkeuspäivämäärät:

-

Vaatehelppi

Olemme aloittaneet uutena toimintana lastenvaatteiden ja jalkineiden kierrätyksen.

Puhtaita ja ehjiä 80–160 senttisiä vaatteita ja jalkineita voi tuoda meille eri kerhopisteisiin tai tapahtumiin lahjoituksena. Näistä lahjoituksista muodostetaan Vaatehelppi, joka on mukana eri tapahtumissa ja toisinaan myös kerhoissa.

Siihen voi lahjoittaa tai sieltä voi ottaa omaan käyttöön tarvitsemiaan vaatteita. Vaatehelpillä pyritään helpottamaan perheiden arkea.

Vaatehelpistä ilmoitetaan tapahtumamainonnan yhteydessä.

-Vaatehelppi mukana Haukkaa & HengaaLinkki avautuu uudessa välilehdessä -illoissa