vauvan sormi puristaa aikuisen kättä

Vauvakerhot

Vauvakerhoissa on mahdollisuus jakaa vauvaperheen arjen kokemuksia laulujen ja lorujen lomassa. Tervetuloa erityisesti ensivauvojen vanhemmat. Ei tarvitse ilmoittautua - tule vain paikalle vauvasi kanssa! Tarjoilusta peritään pieni korvaus. (0,50 snt)

Vauvakerhot kokoontuvat:

• maanantaisin klo 13-15 Keskusseurakuntatalossa (Rauhankatu 14, käynti sisäpihan puolelta)
  • tiistaisin klo 13-15 Poltinahon seurakuntatalossa (Turuntie 34)
  • torstaisin klo 13-15 Loimalahdessa (Majalahdentie 1)

Tervetuloa mukaan myös uudet äidit ja isät!

Huom!

• Viikolla 9 (talviloma) ei vauvakerhoja
  • 10.3. ei vauvakerhoa Poltinaholla
  • Viikolla 15 (hiljainen viikko) ei vauvakerhoja
  • Vauvakerhojen kevätretki Linnanpuistossa keskiviikkona 20.5.2020 klo 13-15. Lähtö klo 13 keskusseurakuntatalon edestä kohti Linnanpuistoa. Tässä katsastamme säätilanteen, mikäli sataa tai on epävakaista, jäämme seurakuntatalon sisätiloihin. Ota mukaan retkipeite ja omat picnic-herkut. Ohjelmassa laululeikkejä, herkuttelua ja ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa. Huomioithan että viikolla 21 EI OLE muita vauvakerhoja.