vauvan sormi puristaa aikuisen kättä

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta haluaa omalta osaltaan ehkäistä covid-19-viruksen leviämistä ja minimoida tartuntariskejä. Tämän vuoksi olemme päättäneet keskeyttää ryhmätapaamiset ja tilaisuudet 14.3.-13.5. välisenä aikana. Tämä koskee kaikkia lapsille ja perheille suunnattuja kerhoryhmiä ja tapahtumia. Lue lisää täältä.

Vauvakerhot

Vauvakerhoissa on mahdollisuus jakaa vauvaperheen arjen kokemuksia laulujen ja lorujen lomassa. Tervetuloa erityisesti ensivauvojen vanhemmat. Ei tarvitse ilmoittautua - tule vain paikalle vauvasi kanssa! Tarjoilusta peritään pieni korvaus. (0,50 snt)

Vauvakerhot kokoontuvat:

• maanantaisin klo 13-15 Keskusseurakuntatalossa (Rauhankatu 14, käynti sisäpihan puolelta)
  • tiistaisin klo 13-15 Poltinahon seurakuntatalossa (Turuntie 34)
  • torstaisin klo 13-15 Loimalahdessa (Majalahdentie 1)

Tervetuloa mukaan myös uudet äidit ja isät!

Huom!

• 14.3.-13.5. välisenä aikana ei vauvakerhoja
  • Vauvakerhojen kevätretki Linnanpuistossa keskiviikkona 20.5.2020 klo 13-15. Lähtö klo 13 keskusseurakuntatalon edestä kohti Linnanpuistoa. Tässä katsastamme säätilanteen, mikäli sataa tai on epävakaista, jäämme seurakuntatalon sisätiloihin. Ota mukaan retkipeite ja omat picnic-herkut. Ohjelmassa laululeikkejä, herkuttelua ja ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa. Huomioithan että viikolla 21 EI OLE muita vauvakerhoja.