Tansanialaiset tytöt kouluun! 

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan nuoret valitsivat vuonna 2022 omaksi kohteekseen tyttöjen auttamisen Tansaniassa. 

Morogoron alue Tansaniassa sijaitsee vilkkaiden kulkureittien risteyksessä ja alueella on useita yliopistoja ja oppilaitoksia, jotka lisäävät alueen vetovoimaa. Nopea väestönkasvu ja taloudellinen epätasa-arvo ovat johtaneet siihen, että monet naiset ja tytöt ovat vaarassa ajautua seksityöhön ja riiston kohteiksi. Myös yläasteikäiset tytöt ovat haavoittuvaisessa asemassa. 

 

 

Tanssihaaste Tansaniasta!

 

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kesän 2023 riparit ovat saaneet leireille tanssihaasteen Tansaniasta. Tanssihaasteella halutaan muistuttaa siitä, että kaikkialla maailmassa tarvitaan Jumalan rakkautta ja armoa. Nigerialaisen Frank Edwardsin kappaleeseen Under The Canopy on tehty koreografia. Kappaleen sanat kertovat Jumalan rakkaudesta ja luottamuksesta Jumalaa kohtaan, ja että Jumalan armo kestää ikuisesti. Tällä tanssihaasteella halutaan muistaa erityisesti Tansanialaisia tyttöjä. 

Haaste toteutetaan yhdessä Suomen Lähetysseuran kanssa. 

Tanssi Tansanialaisten tyttöjen puolesta ja osallistu haluamallasi summalla Tyttöjen koulutushankkeeseen! 

MobilePay: 20411

#suomenlahetysseura #poltsarinnuoret #hameenlinna-vanajanseurakunta 

Keräysluvat: Manner-Suomi RA/2020/1538, voimassa toistaiseksi 1.1.2021 alkaen, myönnetty 1.12.2020, Poliisihallitus. Ahvenanmaa ÅLR 2022/6434, voimassa 1.1–31.12.2023, myönnetty 16.8.2022 Ahvenanmaan maakuntahallitus. Kerätyt varat käytetään Suomen Lähetysseuran ulkomaantyöhön.