Konsertti (Seurakunnan oma joulukonsertti)

Hämeenlinnan kirkko

Joulu Westminster Abbeyn tyyliin

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kanttoreiden ja Vanajan kamarikuoron konsertti Hämeenlinnan kirkossa perjantaina 20.12. kello 19 tarjoaa musiikkia Lontoon Westminster Abbeysta. Konsertissa kuullaan joululauluja Englannista ja keski-Euroopasta, säveltäjäniminä ja sovittajina mm. Gustav Holst, David Willcocks ja Francis Poulenc.

Westminster Abbeyn joulu on tarjonnut miljoonille kuulijoilleen joulumusiikkia jo tuhannen vuoden ajan. Tänä aikana lukuisat tunnetut eurooppalaiset säveltäjät, kuorot, urkurit ja laulajat ovat saaneet vaikutteita Abbeyn joulusta, ja heidän musiikkinsa puolestaan vaikuttaa kaikkialla maailmassa.
.

Hämeenlinnan kirkko pe 20.12. klo 19. Seurakunnan kanttorit ja Vanajan kamarikuoro Ohjelma 10 €.