Swing low vai Sweet Chariot? Aikuisten jatkoripari

Hämeenlinnan kirkko

Onko lapsesi tai kummilapsesi lähdössä rippikoululeirille tulevana kesänä? Muistatko mitä rippikoulussa opetettiin ja laulettiin?

Onko lapsesi tai kummilapsesi lähdössä rippikoululeirille ensi kesän aikana? Nyt on mahdollisuus palauttaa mieleen mitä rippikoulussa oikein opetettiin ja laulettiin. Kokoonnumme Hämeenlinnan kirkossa 20.2. (Mistä kaikki alkoi? Elämän alkamisen aiheuttajan toimintaa vai sattuman tulosta?), 5.3. (Kuka Jeesus on? Historian henkilö vai ihmisen keksintö?), 19.3. (Onko mikään pyhää? Mikä on sinulle pyhää ja luovuttamatonta?) ja 2.4.( Jumala tekee aloitteen. Mitä kaste ja ehtoollinen merkitsevät?) Tilaisuudet alkavat klo 18.00 ja ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Tarjolla on kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Viimeisellä kokoontumiskerralla vietämme ehtoollishetken. Lämpimästi tervetuloa!

Yhteyshenkilö Mirja Lassila puh:040-8049310