Yöpoltsari

pe 6.3. kello 18.00 - la 7.3. kello 10.00
Poltinahon seurakuntatalo

Tule viettämään mukava ilta ja yö Yöpoltsarissa 6.-7.3.!

Hei,

YöPoltsarissa on Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan nuorisotyön järjestämä tapahtuma. Tapahtuma on tarkoitettu 15-19-vuotiaille.

YöPoltsarissa on monenlaista ohjelmaa, joista suurin osa on vapaaehtoista, joihin voit osallistua halutessasi.
Tapahtuma alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy lauantaina klo 10. Tapahtumassa on esiintymässä Kiisi ja Taika-Petteri, joiden lisäksi luvassa on mm seuraavanlaista ohjelmaa; keskiyön-ehtoollishetki, ruoan tekoa, leffoja, pelejä, sähköautorataa, askartelua ja kaikkea muuta mukavaa.

Yöpoltsarissa voit viettää yön valvoen, mutta nukkumis mahdollisuuskin taataan erillisessä nukkumistilassa (joka on kaikille yhteinen). Jos haluat nukkua niin otathan mukaasi oman makuualusta/patjan, tyynyn ja peiton/makuupussin.

Tapahtuma on maksuton. Ilmoittautuessasi sitoudut olemaan Poltsarilla koko tapahtuma-ajan (poikkeus tapauksista sovitta Hönden kanssa hyvissä ajoin). Muutama päivä ennen tapahtumaa, ilmoittautuneille lähetetään tapahtumasta info-kirje puhelimen whatsappiin tai tekstarilla.

Hämeenlinnan seurakunnat