PERUTTU Panu Pihkalan luento: Ilmastoahdistus ja toivo

Muu varaus - vapaavalintainen tila

Miten säilyttää kyky nähdä hyvää ja nauttia luonnosta, vaikka ilmastonmuutos huolettaa?

Panu Pihkalan luennon aiheena on ilmastoahdistus ja toivo klo 18 Wetterin auditoriossa, Hämeenlinnan pääkirjastolla (Wetterhofinkatu 2).

Ekoteologi Panu Pihkala pureutuu ilmaston nostattamiin tunteisiin. Miten säilyttää kyky nähdä hyvät merkit ja nauttia luonnosta, vaikka ilmastonmuutos huolettaa?
Vapaapääsy. Tilaisuuden järjestää Hämeenlinna-Vanajan seurakunta, juontajana Juuso Puurula.
Tilaisuus on osa Earth Hour -tapahtuman ympärille muodostunutta Ilmaston viikko Hämeenlinna -teemaviikon ohjelmaa.

Pihkala luennoi myös Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa (Vankanlähde 9, C-rakennus B-auditorio) klo 13 Ilmastoveivi-kampanjan alullepanija Laura Kolehmaisen kanssa.

Ilmaston viikko Hämeenlinna

Hämeenlinnan seurakunnat