Sanajumalanpalvelus (verkossa)

Hämeenlinnan kirkko

Tervetuloa osallistumaan jumalanpalvelukseen verkon välityksellä osoitteessa: www.hameenlinna-vanajanseurakunta.fi/toivoa. Jumalanpalvelus videoidaan ja lähetetään suorana Hämeenlinnan kirkosta ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Teknisestä tuotannosta vastaa Torvinen Showtekniikka.

Saarna Mika Juppala
Liturgi Sauli Keskinen
Kanttorit Minna Koskikunnas, Markku Sintonen
Nuorisotyöntekijä Julianna Rantanen

Hämeenlinnan kirkko on auki jumalanpalveluksen jälkeen vähintään kaksi tuntia hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten.

Kirkkojen aukiolo ei tarkoita yleisötilaisuutta. Hiljentymisen ja rukoilu kirkkotilassa on kriisinkestävyyden kannalta tärkeä asia.

Jumalanpalvelukset julkisina kokoontumisina keskeytetään seurakunnassamme 14.4. saakka.