PERUTTU Pääsiäisaskarteluja

Rengon seurakuntatalo

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille ja aivan erityisesti mukaan toivotaan perheitä.
Tervetuloa mukaan puuhailemaan !

Paikka: Rengon Seurakuntatalo, Hinkaloistentie 1, Renko

Koko perheelle sopivissa askarteluilloissa luodaan koristeita ja elämyksiä pääsiäisen teemoissa. Huippuohjaajat ja kiinnostavat puhteet. Mukanaan saa tuoda nyyttäriperiaatteella naposteltavia, lisäksi illoissa on tarjolla kasvissosesoppaa.

Pääsiäisaiheisia askarteluja ohjaa Ihana-askartelulehden päätoimittaja Kaarina Korventaka, joka on tuttu myös TV:sta. Hänen kanssaan askartelua ohjaavat seurakuntalaiset Jaana Tapaninen ja Kristiina Kenttämies.

Materiaalit tarjotaan osallistujille. 2.4. askarteluiltaan pyydetään tuomaan mukana joko omia pajunoksia tai muita kauniita puunoksia.

Tiedustelut: Kristiina Kenttämies, puh 050 305 1203 ja Sara Kaloinen, puh 044 975 9333.