Sanajumalanpalvelus verkossa

Hämeenlinnan kirkko

Tervetuloa osallistumaan jumalanpalvelukseen verkon välityksellä osoitteessa: www.hameenlinna-vanajanseurakunta.fi/toivoa. Jumalanpalvelus videoidaan ja lähetetään suorana Hämeenlinnan kirkosta ilman läsnä olevaa seurakuntaa.

Jumalanpalvelukseen osallistuminen on mahdollista myös Hämeen Sanomien verkkosivuilla.

Saarna Minna Lappalainen
Liturgi Ville Halkosaari
Diakoniatyöntekijä Henna Helminen
Kanttorit Anna-Maria Lehtoaho, Ismo Savimäki

Hämeenlinnan kirkko on auki jumalanpalveluksen jälkeen vähintään kaksi tuntia hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten.

Kirkkojen aukiolo ei tarkoita yleisötilaisuutta. Hiljentymisen ja rukoilu kirkkotilassa on kriisinkestävyyden kannalta tärkeä asia.

Jumalanpalvelukset julkisina kokoontumisina keskeytetään seurakunnassamme 13.5. saakka.

Kolehti

Palmusunnuntain kolehtiin voi osallistua tekstiviestillä, MobilePayllä ja verkossa
Kolehdin sijaan toivomme sinun osallistuvan Suomen Lähetysseuran kautta keräykseen, jolla tuetaan tälle palmusunnuntaille suunniteltua kohdetta.

Kouluttautuminen on tehokas keino taistella köyhyyttä vastaan ja ihmisoikeuksien puolesta. Osallistumalla tuet syrjäytettyjen lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja opiskelua sekä edistät sukupuolten välistä tasa-arvoa kouluttamalla naisia ammatteihin mm. Senegalissa, Etiopiassa, Taiwanilla ja Laosissa.

Varmista työn jatkuminen edelleen.

Lahjoita haluamasi summa MobilePayllä numeroon 63500
Lähetä tekstiviesti KOLEHTI10 (10 €) numeroon 16155
Tee verkkolahjoitus osoitteessa suomenlahetysseura.fi/kolehti

Jumala lahjanne runsaasti siunatkoon.