Sanajumalanpalvelus verkossa

Hämeenlinnan kirkko

Tervetuloa osallistumaan jumalanpalvelukseen verkon välityksellä osoitteessa: www.hameenlinna-vanajanseurakunta.fi/toivoa. Jumalanpalvelus videoidaan ja lähetetään suorana Hämeenlinnan kirkosta ilman läsnä olevaa seurakuntaa.
Jumalanpalvelukseen osallistuminen on mahdollista myös Hämeen Sanomien verkkosivuilla.

Saarna Hanna-Leena Kevätsalo-Vuorio
Liturgi Ville Halkosaari
Diakoniatyöntekijä Tiina Kröger

KOLEHTI su 12.4. Pääsiäispäivä
Kristus on ylösnoussut!
Koronaviruksen leviämistä estävät toimet Kirkon Ulkomaanavun toimintamaissa
Kirkon Ulkomaanavun (KUA:n) koronakeräyksellä tuetaan tälle sunnuntaille suunniteltua kohdetta. KUA tukee muun muassa Ugandan ja Kenian pakolaisasutusalueiden lapsia ja nuoria, joiden koululuokissa voi olla jopa 200 oppilasta. Hygienian parantaminen näissä olosuhteissa on siis välttämätöntä. Koronakeräyksen varoilla KUA järjestää hygieniakoulutusta oppilaille, opettajille ja hyvinvointikomiteoille, lisää kouluihin ja yhteisöihin käsienpesupisteitä ja hankkii käsidesiä, saippuaa ja desinfiointiaineita sekä painaa koronavirukseen liittyviä infolehtisiä ja tiedottaa radion kautta hygienian tärkeydestä. Lisäksi Kirkon ulkomaanapu tukee vaihtoehtoisen koulutuksen järjestämistä maissa, joissa koulut on suljettu sekä turvallista paluuta kouluun koulujen avatessa jälleen ovensa.

Kirkon Ulkomaanavun koronakeräys

- koronakeräyksen lahjoitussivu: kua.fi/korona
- tilisiirto Kirkon Ulkomaanavun tilille: Nordea, IBAN FI33 1572 3000 5005 04 käyttäen tekstiviitettä "12.4.2020 koronakeräys"
- tekstiviesti APU20 numeroon 16499 (20 €) tai APU10 numeroon 16499 (10 €)
- MobilePay 10257 (lahjoittajan valitsema summa)

KUA:n koronakeräykseen liittyvät tiedot:
1) Rahankeräyksen järjestäjä: Kirkon Ulkomaanapu sr
2) Keräyksellä kerättävien varojen käyttötarkoitus: Koronaviruksen leviämistä estävät toimet

3) Keräyslupanumero: Keräyslupa RA/2019/723, voimassa 1.1.2020-31.12.2024, koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta, myöntänyt Poliisihallitus.
(Ahvenanmaalla: Keräyslupa ÅLR 2019/6485, voimassa 1.1.-31.12.2020, Ahvenanmaa, myöntänyt Ålands Landskapsregering.)

Hämeenlinnan kirkko on auki jumalanpalveluksen jälkeen vähintään kaksi tuntia hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten.

Kirkkojen aukiolo ei tarkoita yleisötilaisuutta. Hiljentymisen ja rukoilu kirkkotilassa on kriisinkestävyyden kannalta tärkeä asia.
Jumalanpalvelukset julkisina kokoontumisina keskeytetään seurakunnassamme 13.5. saakka.