Musamessu (verkossa)

Poltinahon seurakuntatalo

Tervetuloa osallistumaan musamessuun netissä osoitteessa: www.hameenlinna-vanajanseurakunta.fi/toivoa tai YouTubessa kanavalla Hämeenlinnan seurakunnat. Musamessu videoidaan ja lähetetään suorana Poltinahon seurakuntatalolta klo 19 ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Teknisestä tuotannosta vastaa Torvinen Showtekniikka.

Tällä kerralla 6.5 musamessu toteutetaan musajumiksena. Jumiksen aihe on Taivaan kansalaisena maailmassa. Musasta vastaa työntekijöiden bändi, johon kuuluu Marko Kylväjä (basso) ja Julianna Rantanen (kitara), sekä vapaaehtoiset muusikot Aku Keinonen (cajon), Tilda Kylväjä (viulu) ja Osku Paappanen (piano). Luvassa musiikkia, saarna, rukousta sekä isosten siunaaminen. Siunaamisessa mukana isoskoulutuksesta vastaava nuorisotyönohjaaja Samuli Santala. Pappina Minna Lappalainen. Seuraa striimiä klo 19 ja ole hengessä mukana!