Rukoussunnuntain verkkojumalanpalvelus

Vanajan kirkko

Tervetuloa osallistumaan jumalanpalvelukseen verkon välityksellä osoitteessa: www.hameenlinna-vanajanseurakunta.fi/toivoa. Jumalanpalvelus videoidaan ja lähetetään suorana Vanajan kirkosta ilman läsnä olevaa seurakuntaa.

Saarna Heini Aronkoski
Liturgi Heikki Toivio
Diakoniatyöntekijä Riitta Savander
Kanttorit Ismo Savimäki, Heikki Seppänen
Kirkkoväärti Tuula Ruuska

KOLEHTI
Hiljaisuuden Ystävät ry:lle:
Kerätyt varat käytetään Kristillisen spirituaaliteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävät ry:n kautta. Keräyksen tuotolla katetaan kristillisen spirituaaliteetin vaalimisesta aiheutuvia kuluja (mm. henkilöstö-, majoitus- ja viestintäkustannuksia).
RAHANKERÄYSLUPA:
RA/2020/426, Lupa on voimassa 4.5.2020 alkaen toistaiseksi. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 16.4.2020.
Keräystili: FI25 5780 3861 9029 70, OKOYFIHH
Kolehdit ja lahjoitukset tilille:
Hiljaisuuden Ystävät ry FI19 5780 3820 0907 43 OKOYFIHH
Kolehtitilitykset ilman viitenumeroa. Voit kirjoittaa viestikenttään että kolehti tulee Hämeenlinna-Vanajan seurakunnasta.

Kirkkojen aukiolo ei tarkoita yleisötilaisuutta. Hiljentymisen ja rukoilu kirkkotilassa on kriisinkestävyyden kannalta tärkeä asia.
Jumalanpalvelukset julkisina kokoontumisina keskeytetään seurakunnassamme 31.5. saakka.

Osallistu verkkojumalanpalvelukseen tästä