Verkkojumalanpalvelus

Vanajan kirkko

Tervetuloa osallistumaan jumalanpalvelukseen verkon välityksellä osoitteessa: www.hameenlinna-vanajanseurakunta.fi/toivoa. Jumalanpalvelus videoidaan ja lähetetään suorana Vanajan kirkosta ilman läsnä olevaa seurakuntaa.

Saarna Jaana Lehtonen
Liturgi Juha Harmaala
Kanttorit
Kirkkoväärtit

KOLEHTI
Kirkon Ulkomaanavulle lasten ja nuorten koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa kunnostamalla kouluja, tukemalla paikallisia opettajia ja hankkimalla opetusmateriaaleja.

10 euron tekstiviestilahjoitus: Lähetä tekstiviesti APU10 numeroon 16499.
20 euron tekstiviestilahjoitus: Lähetä tekstiviesti APU20 numeroon 16499.
Tekstiviestilahjoitus veloitetaan puhelinlaskusi yhteydessä.
Rahankeräyslupa: RA/2019/723, voimassa 1.1.2020-31.12.2024. Myöntänyt Poliisihallitus.
Lahjoitustili: Nordea FI33 1572 3000 5005 04
Voit kirjoittaa viestikenttään että kolehti tulee Hämeenlinna-Vanajan seurakunnasta.

Jumalanpalvelukset julkisina kokoontumisina keskeytetään seurakunnassamme 31.5. saakka.