Nuorten suuri pieni seikkailu - viikonloppu ulkona Syöksynsuussa

pe 21.8. kello 15.00 - su 23.8. kello 12.00

Nuorten suuri pieni seikkailu - viikonloppu ulkona Syöksynsuussa 21-23.8

Tule mukaan nuorten omaan suureen pieneen seikkailuun, jossa nimensä mukaisesti vietetään koko viikonloppu ulkona! Viikonlopun aikana nukumme teltoissa tai riippumatoissa, teemme ruoat trangialla ja nuotiolla, käymme melomassa ja tutustumussa Syöksynsuun metsiin sekä touhuamme paljon muuta ulkona.

Perjantaina olemme nuorten porukalla ja lähdemme melomaan sään ja jaksamisen mukaan, joko Kot(a)saareen tai Soininsaareen, jossa vietämme iltaohjelmaa ja yövymme. Perjantaina ohjelmaan kuuluu yömelonta! Seuraavana päivänä palaamme Syöksynsuuhun saunomaan ja uimaan sekä valmistautumaan muiden mukaan tuloon. Lauantaina klo 15 alkaa koko seurakunnan yhteinen yön yli seikkailu, jossa on mahdollisuus päästä esim. ampumaan jousella.

Seikkailumme alkaa perjantaina klo 19.00 ja loppuu sunnuntaina klo 12 mennessä.

Tapahtuma on maksuton.
Ilmoittautumisen voi perua laittamalla Höndelle viestiä. Ilmoittautumisesta tullaan kysymään vahvistusta viikolla 33, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittaudu mukaan ja kerro kaverille tapahtumasta myös! Luvassa on hauska viikonloppu luonnon siimeksessä!
Seikkailun nuorten osuutta on ollut suunnittelemassa joukko nuoria.
Lisätietoja voit kysellä Höndeltä (040-8049396).
Tapahtumaan ilmoittautuneille lähetetään seikkailukirje lähempänä tapahtumaa.

Hämeenlinnan seurakunnat

Matti Alangon katu 31 C