Valomessu

Hämeenlinnan kirkko

Kun tuut Valoon, tuut kotiin!

Ootko halunnut löytää muita oman ikäisiä kristittyjä, joiden kanssa viettää aikaa?
Jos olet, tule meille!

Ootko halunnut löytää merkityksellisemmän suhteen Jumalaan?
Jos olet, tule meille!

Ootko halunnut löytää toisen kodin, perheen?
Jos olet, tule meille!

Valomessu on astetta rennompi yhdessä tehty messu, jossa pääasiana on ilo, rentous, ylistys ja yhdessä olo. Reilun tunnin aikana lauletaan yhdessä bändin kanssa ja etsitään omaa suhdetta Jumalaan kuunnellen ja rukoillen. Lapsille on omaa toimintaa ja kahvit & herkut ovat tarjolla messun jälkeen. Tää paikka on just sulle, olet sitten opiskelija, nuori aikuinen, lapsi tai aikuinen, epäilystä täynnä tai vahvasti uskossa, kahvi-ihmisiä tai mehu-ihmisiä. Tule katsomaan, sillä voit löytää täältä itsellesi ystäviä ja sisältöä elämääsi!

Haluutko osallistumisen lisäksi tulla osaksi messun tekijäporukkaa tai bändiä? Tervetuloa mukaan! Laita vain Ville-papille viestiä, WhatsAppaa tai soittele.

Lisätietoa kaikesta maan ja taivaan väliltä saat pastori Ville Halkosaarelta 0408049302.

Rauhankatu 14
13100 Hämeenlinna