Seurakuntailta (Nojatuoli-ilta)

Vanajan kirkko

Keskustelua ja musiikkia kotikirkosta kotisohvalle.
Illassa hämeenlinnalaisia keskusteluvieraita haastattelee pastori Hanna-Leena Kevätsalo-Vuorio. Musiikista vastaa tasokas haubändi ja vaihtuva musiikkivieras. Illan kulkua valmistelemassa Arto Myllärinen. Nojatuoli-ilta striimataan suorana ja on katsottavissa seurakunnan Youtube-kanavalta. Linkki suoraan striimiin löytyy seurakunnan kotisivujen etusivulta.

Keskustelua joulusta ja joulun vietosta. Näyttelijä Matti Nurminen tulkitsee jouluevankeliumin hämeenmurteella. Keskuseluvieraina baarimestari Jarmo Tallqvist, lapsiperheiden asiantuntija Sini Stolt ja Hämeenlinnanan kaupungin valtuuston puheenjohtaja Sari Myllykangas. Joulun vietostaan videolla kertoo HPK:n pelaaja Emil Larmi ja johtavaylilääkäri Sally Järvelä. Musiikkivieraana lauluntekijä Jukka Salminen.

Striimauksesta vastaa seurakunnan oma striimitiimi. Haluaisit sinä toimia vapaaehtoisena ja osallistua striimaukseen? Ota yhteyttä ville.halkoluoto(a)evl.fi ja tule mukaan tiimiin!