Vaeltava jumalanpalvelus Vanajan kirkon pihassa

su 31.1. kello 12.00 - 14.00
Ihmiset kävelevät lumisateessa illalla.
Vanajan kirkko

Tervetuloa hiljentymään kirkon pihalle, Jumalan pyhyyden äärelle. Vaeltava jumalanpalvelus kuljetaan ruokakunnittain tai yksin. Mahdollisuus ehtoolliseen. Viimeinen lähtö vaeltamaan klo 13.30.
Vaeltavassa jumalanpalveluksessa kuljetaan jumalanpalveluksen kaavan mukaisesti pisteeltä toiselle.

Tervetuloa vaeltamaan jumalanpalvelukseen Vanajan kirkon pihalle hautausmaalle. Viimeinen lähtö pienelle vaellukselle klo 13.30. Vaellus matka noin 500m. Säänmukainen pukeutuminen. Pakkasraja -15*.

Matkaa tehdään ruokakunnittain pienessä ryhmässä tai yksin. Suosittelemme maskin käyttöä ja noudatamme turvavälejä. Paikalla pitää varautua odottamaan kauempana, jos lähtöpaikalla on 10 ihmistä. Auton voi tarvittaessa viedä myös hautausmaan taakse parkkipaikalle.
Tulethan levollisella mielellä, valmistautuen antamaan edellä kävelevälle tilaa ja odottamaan tarvittaessa omaa vuoroasi.

Mahdollisuus ehtoolliseen.