Isovanhempien ja lastenlasten leiripäivä

Loimalahden leirikeskus

Isovanhempien ja lastenlasten Timanttinen leiripäivä "oman timantin" seurassa

Tervetuloa viettämään isovanhempien ja lastenlasten timantista leiripäivää su 7.2.2021 klo 10-15 Loimalahden leirikeskukseen klo 10-15.
Päivän aikana seikkaillaan eri toimintapisteissä aarrekartan avulla ja etsitään timantteja...löytyyköhän myös aarre?
Nautitaan herkullisesta lounaasta ja maistellaan nuotiolla makuja maailmalta.
Suurin osa yhteisistä puuhasteluista tapahtuu ulkona. Huomaattehan siis sään mukaisen vaatetuksen ja vaihtovaatteet!
Päivä alkaa klo 10 yhdessä, tämän jälkeen päivän toiminnot puuhaillaan oman isovanhemman kanssa korona-ajan turvalisuusohjeita noudattaen. Päivä päättyy klo 15 jälleen yhdessä.
Osallistumismaksu (sis. ohjelman ja ruuat) aikuiset 10 € ja lapset 5 €. Osallistumismaksu maksetaan leiripäivässä (miel. tasaraha).
Ilmoittautuminen 1.2.2021 mennessä.
Leiripäivän toteuttavat yhteistyössä Janakkalan ja Hämeenlinna-Vanajan seurakunnat

Hämeenlinnan seurakunnat