Messu verkossa ja ehtoollinen kirkossa

Vanajan kirkko

Matka pääsiäiseen on käynnissä. Elämä ja arki kulkee, kirkkovuosi kehottaa kuitenkin jo hiljentämään tahtia. Merkittävä juhla on tulossa. Kristitty seisoo Jeesuksen puolella. Se ei aina ole helppoa. Se tiimi haastaa valitsemaan oikean ja hyvän, vaikka toiset valinnat olisivat helpompia. Tämän ääressä pysähdymme tänään. Evankeliumitekstinä Joh. 8:46-59

Jumalanpalvelus toimitetaan koronatilanteen vuoksi ilman läsnä olevaa seurakuntaa.
Lähetykseen pääset painamalla tämän tekstin lopussa olevaa linkkiä. Tervetuloa mukaan!

Ehtoollista jaetaan Vanajan kirkossa striimatun messun jälkeen klo 11-12.

Pyhäpäivä: 3. paastonajan sunnuntai
Saarnaaja Milla Korkalainen
Liturgi: Kimmo Reinikainen
Kirkkomuusikko : Savimäki Ismo
Kirkkomuusikko : Sintonen Markku

Messu striimataan verkkoon ja sisältää ehtoollisen asettamisen ja kutsun ehtoolliselle.
Striimin loputtua klo 11 ehtoolliselle voi osallistua kirkon sisällä viiden hengen ryhmissä turvaetäisyyttä noudattaen.

Kolehti: Satelliittitelevisiotyön tukemiseen Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa Medialähetys Sanansaattajien kautta. Medialähetys Sanansaattajat ry, PL 13, 05801 Hyvinkää, FI78 5062 0320 1903 60.

Keräyslupa: Manner-Suomi RA/2020/1017, myönnetty 26.08.2020, Poliisihallitus. Voimassa 01.01.2021 alkaen. Kerättävät varat käytetään Medialähetys Sanansaattajat ry:n vuosibudjetin mukaisesti kristilliseen mediatyöhön ulkomailla sekä Kroatian evankelisen kirkon seurakuntatyön tukemiseen. Suomessa varoja käytetään Medialähetys Sanansaattajat ry:n omien kristillisten radio-ohjelmien tuottamis- ja lähetyskuluihin, mediatyön kehittämis- ja tuotantotoimintaan sekä digitaalisen mediatyön kehittämiseen ja tuotantoon Suomessa.

Kirkkoon tullaan sisään pääovesta ja poistutaan asehuoneen kautta.
Ehtoollinen jaetaan kirkon keskiosassa. Maskeja käytetään koko ajan, paitsi leipää ja viiniä nautittaessa. Ehtoollinen on saatavilla klo 12 asti.
Turvallinen ehtoolliselle osallistuminen on kaikille avoinna.

Lähetykseen pääset tästä linkistä. Lähetys alkaa klo 10.