Toivon ikkunat - pääsiäiskertomus

Hämeenlinnan tori ja lähikadut

Hämeenlinnan torilla ja sen läheisyydessä Toivon ikkunat kertovat pääsiäisen sanomaa.
Voit tutustua Toivon ikkunoihin silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Ne ovat esillä Palmusunnuntaista 28.3. toisen pääsiäispäivän 5.4. iltaan saakka.

Toivon ikkunoiden ensimmäinen ikkuna sijaitsee osoitteessa Kirkkorinne 4, ja kertoo Palmusunnuntaista.
Kiirastorstain tapahtumista kerrotaan muutaman askelen päässä Hallituskatu 10:ssä.
Siitä matka jatkuu torin suuntaan Hallituskatu 14 ikkunoiden luokse, joissa kuvataan Pitkäperjantaita.
Viimeiseksi pääsiäisilosta kerrotaan torille tuodun kontin luona.

Voit kulkea ikkunalta toiselle omaan tahtiisi, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Voit tutustua ikkunoihin katselemalla, lukemalla ikkunoiden tekstejä sekä äänimaailmaa kuunnellen.

Hämeenlinnan seurakunnat