Messu verkossa ja ehtoollinen kirkossa

Hämeenlinnan kirkko

Jumalanpalvelus toimitetaan koronatilanteen vuoksi ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan verkon välityksellä.
Lähetykseen pääset tämän sivun lopusta löytyvästä linkistä.

Pyhäpäivä: 1. sunnuntai pääsiäisestä

Liturgi: Harmaala Juha
Saarnaaja: Tuori Sinikka
Kirkkomuusikko : Seppänen Sonja
Kirkkomuusikko : Lehtoaho Anna-Maria

Tilaisuus videoidaan ja lähetetään suorana seurakunnan Youtube-kanavalla.
Tallenne jää katsottavaksi myöhemmin.

Ehtoolliselle voi osallistua kirkossa klo 11-12
Maksimissaan 5 henkilöä kerrallaan, turvaetäisyyksin. Maski otetaan pois vain ehtoollisella. Sisään pääovesta ja poistutaan Raatihuoneenkadun puoleisesta ovesta. Hallituskadun ovesta sisälle ja ulos vain esteettömyyttä tarvitsevat.

Kolehti: Lahjoita Pipliaseuran lukutaitotyöhön - lukutaito saa aikaan hyvän kierteen

Lukemaan oppiminen omalla kielellä on perustava ihmisoikeus ja elämän suuri käännekohta. Lukutaitoiset naiset ohjaavat myös lapsensa kouluun, ja hyvän kierre kasvaa. Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelma on Pipliaseuran kärkihankkeita. Se ulottuu 13 Afrikan vähemmistökielelle Etiopiassa, Keniassa, Malawissa, Namibiassa ja Tansaniassa. Koulutamme 800 opettajaa, ja he opettavat 20 000 aikuista naista lukemaan.

Lahjoita puhelimella
10 € tekstiviesti PIPLIA numeroon 16499
10 € soita numeroon 0600 9 5127 (hinta 10,01 + pvm)
Mobile Pay: haluamasi summa lyhytnumeroon 92600

Lahjoita verkossa: piplia.fi/lahjoita

Pipliaseuran keräyslupa RA/2017/786 koko maa
(ÅLR 2020/3237 Ahvenanmaa) Lisää keräysluvasta piplia.fi

Lähetykseen pääset tästä. Lähetys alkaa klo 10.