Vaeltava jumalanpalvelus Vanajan kirkon pihalla

su 11.4. kello 12.00 - 14.00
Vanajan kirkko

Tervetuloa hiljentymään kirkon pihalle, Jumalan pyhyyden äärelle. Vaeltava jumalanpalvelus kuljetaan ruokakunnittain tai yksin. Mahdollisuus ehtoolliseen. Viimeinen lähtö vaeltamaan klo 13.30.
Vaeltavassa jumalanpalveluksessa kuljetaan jumalanpalveluksen kaavan mukaisesti pisteeltä toiselle

Pyhäpäivä: 1. sunnuntai pääsiäisestä

Tervetuloa vaeltamaan jumalanpalvelukseen Vanajan kirkon pihalle hautausmaalle. Viimeinen lähtö pienelle vaellukselle klo 13.30. Vaellus matka noin 500 m. Säänmukainen pukeutuminen.

Matkaa tehdään ruokakunnittain pienessä ryhmässä tai yksin. Suosittelemme maskin käyttöä ja noudatamme turvavälejä. Paikalla pitää varautua odottamaan kauempana, jos lähtöpaikalla on 6 ihmistä. Auton voi tarvittaessa viedä myös hautausmaan taakse parkkipaikalle
Tulethan levollisella mielellä, valmistautuen antamaan edellä kävelevälle tilaa ja odottamaan tarvittaessa omaa vuoroasi.
Kanttori: Koskikunnas Minna