Messu verkossa ja ehtoollinen kirkossa

Hämeenlinnan kirkko

Jumalanpalvelus toimitetaan koronatilanteen vuoksi ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan verkon välityksellä.

Pyhäpäivä: 5. sunnuntai pääsiäisestä
Liturgi: Kujala Sampo
Saarnaaja: Kevätsalo-Vuorio Hanna-Leena

Kirkkomuusikko : Seppänen Sonja
Kirkkomuusikko : Seppänen Heikki
Messussa avustaa teologiharjoittelija: Emma Autti

Ehtoolliselle voi osallistua kirkossa klo 11-12
Maksimissaan 5 henkilöä kerrallaan, turvaetäisyyksin. Maski otetaan pois vain ehtoollisella. Sisään pääovesta ja poistutaan Raatihuoneenkadun puoleisesta ovesta. Hallituskadun ovesta sisälle ja ulos vain esteettömyyttä tarvitsevat.

Kolehti:
Kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa. Hiljaisuuden Ystävät ry, PL 18, 37801, Akaa, FI19 5780 3820 0907 43.

RAHANKERÄYSLUPA: RA/2020/426
Kerätyt varat käytetään Kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävät ry:n kautta.

Keräyksen tuotolla katetaan kristillisen spiritualiteetin vaalimisesta aiheutuvia kuluja (mm.henkilöstö-, majoitus- ja viestintäkustannuksia).
Lupa on voimassa 4.5.2020 alkaen toistaiseksi. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 16.4.2020.

Voit tukea Hiljaisuuden Ystävien toimintaa lahjoittamalla keräystilillemme: FI25 5780 3861 9029 70 (OKOYFIHH)
tai käyttämällä MobilePay:ta, jossa lahjoitusnumeromme on 71617. Rahankeräyslupa: RA/2020/426

Klikkaa tästä lähetykseen.