Vanajan kirkko

Tervetuloa messuun
Jumalanpalvelukset jatkuvat Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa terveysturvallisesti.
Jumalanpalveluksiin voi osallistua enintään 50 henkeä. Aluehallintoviraston määräämät kokoontumisrajoitukset eivät koske uskonnollisten yhteiskuntien järjestämiä jumalanpalveluksia ja muita vastaavia toimituksia. Siten koronapassin käyttö uskonnollisissa tilaisuuksissa ei ole mahdollista.
Jumalanpalveluksissa on vahva maskisuositus. Hygieniasta huolehditaan tehostetusti. Tiloissa on mahdollisuus noudattaa turvaetäisyyksiä.

Pyhäpäivä: 2. adventtisunnuntai
Liturgi: Reinikainen Kimmo
Saarnaaja: Korkalainen Milla
Kolehti: Omien nimikkolähettien Hannele Tulkki-Williams ja Folkers Williams työn tukemiseksi Senegalissa, jossa he ovat kehittämässä ja vahvistamassa Senegalin luterilaisen kirkon diakonia- sekä lapsi- ja nuorisotyötä. Suomen Lähetysseuran kautta.