Hämeenlinnan kirkko

Ajaton messu, jossa voit levätä rauhan ja pyhän äärellä.
Jumalanpalvelukset jatkuvat Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa terveysturvallisesti.

Jumalanpalveluksiin voi osallistua enintään 50 henkeä. Hämeenlinnan kirkko jaetaan kahteen sektoriin, joihin kumpaankin voidaan ottaa 50 henkeä. Ehtoollinen jaetaan sektoreille erikseen.

Aluehallintoviraston määräämät kokoontumisrajoitukset eivät koske uskonnollisten yhteiskuntien järjestämiä jumalanpalveluksia ja muita vastaavia toimituksia. Siten koronapassin käyttö uskonnollisissa tilaisuuksissa ei ole mahdollista.

Jumalanpalveluksissa on vahva maskisuositus. Hygieniasta huolehditaan tehostetusti. Tiloissa on mahdollisuus noudattaa turvaetäisyyksiä.

Pyhäpäivä: 2. adventtisunnuntai
Liturgi: Juppala Mika
Saarnaaja: Kevätsalo-Vuorio Hanna-Leena
Kanttorit: Seppänen Heikki, Koskikunnas Minna
Kolehti: Omien nimikkolähettien Hannele Tulkki-Williams ja Folkers Williams työn tukemiseksi Senegalissa Suomen Lähetysseuran kautta.