Onnex olkoon -klubi

NNS kolme muusikkoa liukuportaissa.

Poltinahon seurakuntatalo

Seurakuntaviikkoa edeltävä nuorten Onnex olkoon -klubi Poltsarilla nuortentilalla. Klubilla esiintyy NNS. Ovet auki klo 19, keikka alkaa klo 20 ja ovet sulkeutuu klo 22.

Onnex olkoon -tapahtumaviikko alkaa 1.10. Kauppakeskus Goodmanissa ja huipentuu Onnex olkoon -päivään sunnuntaina 9.10. Verkatehtaalla.

Verkatehdas on sunnuntaina täynnä nähtävää ja koettavaa kaiken ikäisille. Mm. Siina & Taikaradio, Onneni kukkii -konsertti, seurakuntavaalipaneli, musiikkiteatteri Spektri, partiolaisten soppatykki, myyntipiste lähetystyön hyväksi, Hämeenlinnan ukrainalaisten tuotteita jne.

• Musiikki Musiikki
  • Nuorille Nuorille