Godfulness-lepohetki

ke 4.9. klo 12.00 – 12.30
Mies makaa laiturilla

Hämeenlinnan kirkko

Lepää hetki Jumalan läsnäolossa

Tervetuloa Godfulness -lepohetkeen Hämeenlinnan kirkkoon!

Puolen tunnin mittaisessa lepohetkessä pääset irtautumaan arjesta ja pohtimaan sisimmästäsi nousevia ajatuksia ja kysymyksiä.
Lepohetkeen voi tulla vaikkapa lounastunnilla tai muuten arjen keskeltä. Lepohetkiä järjestetään joka keskiviikko klo 12-12.30.

Godfulness-harjoitukset kutsuvat sinua hiljentymään ja keskittymään hetken Jumalaan. Jumalan läsnäolossa on turvallista käydä läpi niitä tuntemuksia ja ajatuksia, joita mielessäsi pyörii. Godfulness-harjoituksissa et tarkastele omaa elämääsi ja olotilaasi yksin, vaan yhdessä persoonallisen Jumalan kanssa. "Luottakaa aina Jumalaan, tuokaa hänen eteensä kaikki mitä sydäntänne painaa. Jumala on turvamme." (Ps.62:9)

Lepohetkissä hyödynnetään musiikkia, perinteisiä rukouksia sekä esitellään erilaisia tapoja rukoilla. Lepohetket on muotoiltu niin, että myös ne, joilla on vähemmän kokemusta rukouksesta tai kristillisestä uskosta, voivat niitä hyvin tehdä.

Lepohetken päätteeksi kirkkoon voi jäädä vaihtamaan ajatuksia muiden lepohetkeen osallistuvien kanssa tai syömään omia lounaseväitä.
Godfulness konsepti on rekisteröity tavaramerkki. Lepohetket toteuttaa koulutetut Godfulness-ohjaajat.

Lisää tietoa Godfulness-harjoituksista alla olevasta linkistä.
  • Aikuisille Aikuisille

Godfulness Linkki avautuu uudessa välilehdessä