Avoimet päiväpiireissä virkistävää yhdessäoloa eläkeikäisille

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan päiväpiirit ovat virkistäviä ja rakentavia yhdessäolon hetkiä. Päiväpiirien ohjelmat koostuvat vaihtuvista vierailijoista ja teemoista. Päiväpiirien ohjelman voit tarkistaa tapahtumakalenterista.

Useimmissa päiväpiireissä kahvitellaan, joten mukaan on hyvä varata pieni kahviraha.

Päiväpiirien aikataulut

Hätilän päiväpiiri

Joka toinen keskiviikko klo 13–14.30 (parilliset viikot) alkaen 22.9. syyskauden viimeinen kokoontuminen 15.12.
Osoitteessa Aulangontie 4:n kerhohuone. Yhteyshenkilönä Riitta Savander.

Poltinahon päiväpiiri

Joka toinen tiistai klo 13–14.30 (parilliset viikot) alkaen 14.9. syyskauden viimeinen kokoontuminen 7.12.
Poltinahon seurakuntatalon kahvio, osoitteessa Turuntie 34. Yhteyshenkilönä Riitta Savander.

Hopeakerho

Joka toinen keskiviikko klo 13–14.30 (parilliset viikot) alkaen 8.9.2021 syyskauden viimeinen kokoontuminen 15.12.
Rengon seurakuntatalo, osoitteessa Hinkaloistentie 1. Yhteyshenkilönä Riitta Savander.

Kysy lisää

Birger Jaarlin katu 3, PL 65