Avoimet päiväpiireissä virkistävää yhdessäoloa eläkeikäisille

Koronarajoitusten vuoksi seurakunnan eläkeikäisten päiväpiirien toiminnan tauko jatkuu toistaiseksi.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan päiväpiirit ovat virkistäviä ja rakentavia yhdessäolon hetkiä. Päiväpiirien ohjelmat koostuvat vaihtuvista vierailijoista ja teemoista. Päiväpiirien ohjelman voit tarkistaa tapahtumakalenterista.

Useimmissa päiväpiireissä kahvitellaan, joten mukaan on hyvä varata pieni kahviraha.

Päiväpiirien aikataulut

Tiistaikerho

Joka toinen tiistai klo 13.00-14.00 (parilliset viikot) Keskusseurakuntatalon Valon Sali, osoitteessa Rauhankatu 14.
Yhteyshenkilönä Seija Puusaari ja Hanna-Leena Niemelä

Hätilän päiväpiiri

Joka toinen tiistai klo 13–14.30 (parilliset viikot). Osoitteessa Aulangontie 4:n kerhohuone. Yhteyshenkilönä Riitta Savander.

Poltinahon päiväpiiri

Joka toinen tiistai klo 13–14.30 (parilliset viikot). Poltinahon seurakuntatalon kahvio, osoitteessa Turuntie 34. Yhteyshenkilönä Riitta Savander.

Hopeakerho

Joka toinen keskiviikko klo 13–14.30 (parilliset viikot). Rengon seurakuntatalo, osoitteessa Hinkaloistentie 1. Yhteyshenkilönä Riitta Savander.

Kysy lisää

Birger Jaarlin katu 3, PL 65