Päiväpiirit

Päiväpiirit ovat virkistäviä yhdessäolon hetkiä, joissa on vaihtuvia vierailijoita ja teemoja. Päiväpiirien ohjelman voit tarkistaa tapahtumakalenterista.

Useimmissa päiväpiireissä kahvitellaan, joten mukaan on hyvä varata pieni kahviraha.

Säännöllinen viikkotoiminta ja tapahtumat ovat koronaepidemian vuoksi toistaiseksi tauolla. Löydät kuitenkin sivuiltamme hengellistä sisältöä, vinkkejä kotoiluun ja voit osallistua jumalanpalveluksiin ja hartauksiin verkon välityksellä.

Jos kaipaat keskusteluapua, työntekijämme ovat tavoitettavissa keskitetysti keskusteluapua varten numerossa 040 8049 400 ma–pe klo 12–20. Henkilökunnan yhteystiedot

Katso ajankohtaista tietoa toiminnastamme, hengellistä verkkosisältöä ja yhteystiedot keskusteluavulle.

Päiväpiirit keväällä 2020

Päiväpiirien kokoontumiset ovat koronaepidemian vuoksi toistaiseksi tauolla.

Tiistaikerho

keskusseurakuntatalon Valon Sali, Rauhankatu 14

Hätilän päiväpiiri

Aulangontie 4:n kerhohuone

Lintukodon päiväpiiri

Jukolan Lintukodon kahvio, Eeronkuja 5

Poltinahon päiväpiiri

Poltinahon seurakuntatalon kahvio, Turuntie 34

Idänpään päiväpiiri

Viipurintie 56:n kerhohuone
Hartaus ja aiheesta keskustelua.

Hopeakerho

Rengon seurakuntatalo, Hinkaloistentie 1

Ojoisten päiväpiiri

Latokartanonkuja 4:n kerhohuone
Hartaus ja aiheesta keskustelua.

Kysy lisää

Birger Jaarlin katu 3, PL 65