Seurakunnan ilmoittautumiset

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toimintaan ilmoittautumiset löydät koottuna tältä sivulta.

Lasten kerhotoiminta syksy 21- kevät 22

Ilmoittautuminen ensi syksynä alkaviin kerhoihin on nyt auki!

- 2-vuotiaiden päiväkerhoon voit ilmoittautua tästä.

- 3-6-vuotiaiden päiväkerhoon (myös liikuntapainotteinen sekä luontopainotteinen kerho) voit ilmoittautua tästä

- 4-6- vuotiaiden Metsämörrikerhoon voit ilmoittautua tästä.

Lisätietoja voi kysellä lapsityönohjaaja Niina Huttuselta, p. 040 804 9381, niina.huttunen@evl.fi.

Koululaisten kesäkerhot Poltinahon seurakuntatalolla viikoilla 23 ja 24

Järjestämme mielekästä tekemistä pienemmille koululaisille ( 1-2 luokilta kesälomalle jääville) kesäloman aluksi viikoilla 23 ja 24 Poltinahon seurakuntatalolla ma-pe klo 9-16 sis. ruuan ja välipalan. Kerhoihin ilmoittaudutaan viikoksi kerrallaan ja ruokamaksu on 30 €/viikko. Ilmoittautua voi toiseen tai molempiin viikkoihin. Toimintaa ohjaavat varhaiskasvatuksen ammattilaiset. Ilmoittaudu tästä.

Nuorten polkupyörävaellus kesällä 2021

Lähde kesän 2021 parhaalle reissulle fillaroimaan!
Retki on tarkoitettu 15-19-vuotiaille. Retkelle lähtöä varten ei tarvitse olla mikään maailmanluokan pyöräilijä Tour de Francen kunnolla. Retken pääpaino on kuitenkin polkupyöräilyssä ja päivittäin poljettavaa tulee 40-50km. Polkemistahti on siis rauhallinen, mutta kilometrejä riittää poljettavana :)

Yövymme teltoissa ja teemme ruoat trangioilla.
Reissu toteutuu mikäli lähtijöitä tulee vähintään 10 ja reissulle otetaan maksimissaan 20 osallistujaa.
Retken hinta on korkeintaan 50e (lasku toukokuussa) sisältäen ohjelman, majoittumisen, ruoat ja henkilövakuutuksen. Mikäli kustannukset ovat pienemmän retken hinta laskee.

Luvassa on mielettömän hieno ja ainutkertainen reissu, joten ilmoittaudu pian ja ota kaverisi mukaan!
Lisätietoja ja kyselyt Höndeltä (0408049396 tai samuli.santala@evl.fi). Ilmoittautua voit tästä.