Seurakunnan ilmoittautumiset

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan toimintaan ilmoittautumiset löydät koottuna tältä sivulta.

Suuri pieni seikkailu- päivä ja yö ulkona 21.8.-22.8. Syöksynsuun leirikeskuksen piha-alueella

Suuri, pieni seikkailu - päivä ja yö ulkona kutsuu nauttimaan luonnosta, nukkumaan yön teltassa, nuotiolle ja kivan puuhailun pariin. Ilmoittautua voit tästä. Ilmoittautuminen päättyy 9.8.

Lasten kerhotoiminta syksy 21- kevät 22

Jatkuva ilmoittautuminen käynnissä niihin ryhmiin, joissa tilaa.

- 2-vuotiaiden päiväkerhoryhmät ovat täynnä. Mahdollisia vapautuvia paikkoja voi kysellä Niina Huttuselta, p. 040 804 9381.

- 3-6-vuotiaiden päiväkerhoon (myös liikuntapainotteinen sekä luontopainotteinen kerho) voit ilmoittautua tästä

- 4-6- vuotiaiden Metsämörrikerhoon voit ilmoittautua tästä.

Lisätietoja voi kysellä lapsityönohjaaja Niina Huttuselta, p. 040 804 9381, niina.huttunen@evl.fi.

Koululaisten kesäleirit 2021

Seurakunta järjestää kesäkuussa alakouluikäisille suunnattuja leirejä Syöksynsuussa. Luvassa on monipuolista tekemistä, seikkailua, askartelua, leikkimielistä kisailua, hyvää ruokaa ja mukavaa yhdessäoloa. Olemme paljon ulkona.

2011–2013 syntyneet: Yksi yö, leiri alkaa ma 21.6. klo 14.00 ja päättyy ti 22.6. klo 14.30. Hinta 20 euroa/leiriläinen.

2008–2010 syntyneet: Kaksi yötä, leiri alkaa ti 22.6. klo 16.00 ja päättyy to 24.6. klo 14.30. Hinta 25 euroa/leiriläinen.

Koronaviruksen vuoksi muutokset mahdollisia. Muutoksista tiedotetaan suoraan ilmoittautuneille. Noudatamme leirillä suosituksia turvaväleistä ja hyvästä hygieniasta. Mikäli koronasuositukset estävät leirien toteutumisen, muutetaan ne leiripäiviksi. Ilmoittautuminen leireille on päättynyt.

Nuorten polkupyörävaellus kesällä 2021

Lähde kesän 2021 parhaalle reissulle fillaroimaan!
Retki on tarkoitettu 15-19-vuotiaille. Retkelle lähtöä varten ei tarvitse olla mikään maailmanluokan pyöräilijä Tour de Francen kunnolla. Retken pääpaino on kuitenkin polkupyöräilyssä ja päivittäin poljettavaa tulee 40-50km. Polkemistahti on siis rauhallinen, mutta kilometrejä riittää poljettavana :)

Yövymme teltoissa ja teemme ruoat trangioilla.
Reissu toteutuu mikäli lähtijöitä tulee vähintään 10 ja reissulle otetaan maksimissaan 20 osallistujaa.
Retken hinta on korkeintaan 50e (lasku toukokuussa) sisältäen ohjelman, majoittumisen, ruoat ja henkilövakuutuksen. Mikäli kustannukset ovat pienemmän retken hinta laskee.

Luvassa on mielettömän hieno ja ainutkertainen reissu, joten ilmoittaudu pian ja ota kaverisi mukaan!
Lisätietoja ja kyselyt Höndeltä (0408049396 tai samuli.santala@evl.fi). Ilmoittautua voit tästä.

Musamessuleiri Syöksynsuussa 27.-29.8.2021

Haluaisitko tulla tekemään yhdessä nuorten musamessua? Mietitkö millaisella paikalla voisit olla musamessua toteuttamassa? Tule mukaan Musamessuleirille Syöksynsuuhun ottamaan siitä selvää!

Leirillä mm. pohditaan yhdessä millaisia musamessut voisivat olla, musisoidaan ja valmistellaan syksyn ensimmäinen musamessu!

Vietämme lauantai-iltana myös yhdessä suunnitellun ja toteutetun leirimessun.
Ilmoittaudu mukaan 18.8. mennessä