Tervetuloa nuorten aikuisten toimintaan

Nuoret aikuiset ja opiskelijat ovat tervetulleita kaikkiin seurakunnan tapahtumiin. Oman ikäistä seuraa hakeville löytyy myös omia tapahtumia. Tule rohkeasti mukaan tai ota yhteyttä oppilaitospappiin, jolta voit kysyä lisätietoja eri tapahtumista.

Koronapandemian vuoksi emme toistaiseksi järjestä tapahtumia ja säännöllinen viikkotoimintamme on tauolla. Emme kokoonnu, mutta olemme läsnä. Tervetuloa osallistumaan jumalanpalveluksiin ja hartauksiin verkon välityksellä. Verkkosivuille on valmistumassa esimerkiksi musamessun 15.4. striimaus. Löydät sivuiltamme myös muuta hengellistä sisältöä ja vinkkejä kotoiluun.

Jos kaipaat keskusteluapua, ota yhteyttä oppilaitospappi Jaana Lehtoseen. Soita tai laita viestiä, p. 040 804 9489 (myös WhatsApp) tai jaana.e.lehtonen@evl.fi.

Opiskelijat

Seuraa meitä somessa:

Facebook: Hämeen oppilaitospapit

Instagram: Hämeen oppilaitospapit

WhatsApp: 040 804 9489

sekä tunnisteella #säniinriität

Oppilaitospappi tavoitettavissa

Oppilaitospappi on käytettävissä opiskelijoita ja henkilökuntaa varten. Hänen kanssa voi keskustella erilaisista mieltä askarruttavista asioista. Keskustelut ovat aina luottamuksellisia.

Nuoret aikuiset

Tule mukaan Valomessuun tai muuhun toimintaan! Lisätietoa toiminnasta saat Jaanalta ja Villeltä sekä alla olevasta kalenterista

Kysy lisää!

Verhonkatu 25–27
13130 Hämeenlinna

Oppilaitospappi on Tavastian, HAMKin, HAMIn sekä lukioiden opiskelijoita ja henkilökuntaa varten.

Rauhankatu 14
13100 Hämeenlinna

Valomessu

Millaista toimintaa toivoisit?

Anna meille palautetta ja ehdotuksia siitä, millaiseen toimintaan haluaisit osallistua! Brunssi, saunaillat, pallojumppa vai hartaushetki? Kerro mitä nuoret aikuiset mielestäsi kaipaavat!

Klikkaa tästä ja jätä palaute!