Tervetuloa nuorten aikuisten ja opiskelijoiden toimintaan

Nuoret aikuiset ja opiskelijat ovat tervetulleita kaikkiin seurakunnan tapahtumiin. Oman ikäistä seuraa hakeville löytyy myös omia tapahtumia.

Syksyllä 2020 käynnistyy monenlainen seurakunnan toiminta. Toiminnastamme löytyy mm. valomessu, joka on astetta rennompi ja musiikkipitoinen messu. Lisäksi voit ilmoittautua mukaan kuoroihin, partioon tai vapaaehtoistyöhön.

Tule rohkeasti mukaan tai ota yhteyttä oppilaitospappi Jaana Lehtoseen, jolta voit kysyä lisätietoja eri tapahtumista.

Oppilaitospappi on opiskelijoita varten

Oppilaitospappi Jaana Lehtonen on käytettävissä opiskelijoita ja henkilökuntaa varten. Hänen kanssa voi keskustella erilaisista mieltä askarruttavista asioista. Keskustelut ovat aina luottamuksellisia. Katso oppilaitospapin tapaamisajat oppilaistoksissa tai sovi oma tapaaminen.

Seuraa oppilaitospappia somessa:

Facebook: Hämeen oppilaitospappi

Instagram: Hämeen oppilaitospappi

WhatsApp: 040 804 9489

sekä tunnisteella #säniinriität

Kysy lisää!

Verhonkatu 25–27
13130 Hämeenlinna

Oppilaitospappi on Tavastian, HAMKin, HAMIn sekä lukioiden opiskelijoita ja henkilökuntaa varten.

Rauhankatu 14
13100 Hämeenlinna

Valomessu

Millaista toimintaa toivoisit?

Anna meille palautetta ja ehdotuksia siitä, millaiseen toimintaan haluaisit osallistua! Brunssi, saunaillat, pallojumppa vai hartaushetki? Kerro mitä nuoret aikuiset mielestäsi kaipaavat!

Klikkaa tästä ja jätä palaute!