Nuorten seurakunta

Koronapandemian vuoksi emme toistaiseksi järjestä tapahtumia ja säännöllinen viikkotoimintamme on tauolla. Emme kokoonnu, mutta olemme läsnä. Tervetuloa osallistumaan jumalanpalveluksiin ja hartauksiin verkon välityksellä. Verkkosivuille on valmistumassa esimerkiksi musamessun 15.4. striimaus. Löydät sivuiltamme myös muuta hengellistä sisältöä ja vinkkejä kotoiluun.

Voit ottaa yhteyttä seurakunnan nuorisotyönohjaajiin niin whatsappilla, Instagramissa poltsarinnuoret tai discordissa serverillä poltsarinnuoret.

Nuorisotyön yhteystiedot

Poltsari on nuorten paikka!

Tykkäätkö pelata, soittaa tai laulaa? Kiinnostaako partio tai bänditoiminta? Tule mukaan seurakunnan toimintaan, olit sitten koululainen, nuori tai opiskelija. Suurin osa nuorisotoiminnasta tapahtuu Poltsarilla eli Poltinahon seurakuntatalolla. Poltsarilta löydät myös nuorisotoimiston ja nuoristotyöntekijät.

Seuraa somessa:

Ig: @poltsarinnuoret

Snäppi: Poltsari

Nää on just sulle!

Avoin Poltsari -illat
16.10., 20.11. ja 11.12.
klo 17.30-19.30

Poltsarilla on avoimet ovet! Toimintaa nonstoppina: pelailua, leikkiä, askartelua ja satuja. Maksuton iltapala klo 19.