Mä&Me –kerhonohjaajakoulutus

Mä&Me –kerhonohjaajakoulutus on tarkoitettu 8.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Koulutuksessa opit kerhon- ja ryhmänohjaustaitoja sekä saat paljon uusia ystäviä. Koulutuksen käytyäsi sinulla on mahdollisuus päästä seurakunnan kerhonohjaajaksi.

Koulutus kestää vuoden. Iltakokoontumisten lisäksi se sisältää kaksi leirijaksoa.

Koronapandemian vuoksi emme toistaiseksi järjestä tapahtumia ja säännöllinen viikkotoimintamme on tauolla. Emme kokoonnu, mutta olemme läsnä. Tervetuloa osallistumaan jumalanpalveluksiin ja hartauksiin verkon välityksellä. Löydät sivuiltamme myös muuta hengellistä sisältöä ja vinkkejä kotoiluun.

Voit ottaa yhteyttä seurakunnan nuorisotyönohjaajiin niin whatsappilla, Instagramissa poltsarinnuoret tai discordissa serverillä poltsarinnuoret.

Nuorisotyön yhteystiedot

Kysy lisää!

nuorisotyönohjaaja (virkavapaalla)
Matti Alangon katu 31 C