Kerhojen ohjaajaksi Mä&Me-kerhonohjaajakoulutuksella

Kutsumme kaikkia vuonna 2006 syntyneitä mukaan kerhonohjaakoulutukseen. Koulutuksessa opit kerhon- ja ryhmänohjaustaitoja sekä tutustut uusiin ystäviin. Koulutuksen käytyäsi sinulla on mahdollisuus päästä seurakunnan kerhonohjaajaksi varhaisnuorten kerhoihin sekä isoseksi varhaisnuorten leireille ja tapahtumiin.

Koulutus kestää vuoden, sisältäen kaksi leirijaksoa ja kerran kuussa järjestettäviä iltakokontumiset keskiviikkosin klo 17-18.30 Poltinahon seurakuntatalolla.

Mä&Me –kerhonohjaajakoulutuksen infotilaisuus järjestetään Nuorten syystartin yhteydessä keskiviikkona 2.9.2020 klo 18 Poltinahon seurakuntatalolla. Tule kuulemaan toiminnasta lisää!

ILMOITTAUDU kerhonohjaajakoulutukseen

Kysy lisää!

Matti Alangon katu 31 C
13130 Hämeenlinna