Partiolaisia partioleirillä. Hämeenlinna-Vanajan seurakunta.

Tule mukaan partioon Hämeenlinnassa!

Pidä huolta itsestäsi, luonnosta ja lähimmäisestä! Partiossa retkeillään ja vaelletaan yhdessä, testataan päätä ja käsiä. Hämeenlinna-Vanajan seurakunta on taustayhteisönä viidessä partiolippukunnassa.

Uusia jäseniä otetaan syksyllä toimintakauden alussa, mutta paikkatilannetta voi kysyä pitkin vuotta! Kaikkiin lippukuntiin ovat tervetulleita myös aikuiset.

Kerhostartti ma 24.8. klo 17-19 Poltinahon seurakuntatalolla (osoite Matti Alangonkatu 31). Kurkista seurakunnan kerhoihin ja partiolippukuntien toimintaan pop-up-pisteillä. Partiolippukuntien esittely. Mahdollisuus ilmoittautua kerhoihin tai partioon. Tarjolla pientä iltapalaa.

Nummen Eränkävijät

Tyttö- ja poikalippukunta. Kokoontumispaikkoina Loimalahden, Nummen, Harvialan ja Idänpään kerhotilat. Myös perhepartio sekä erityistä tukea tarvitsevien lasten sisupartio.

Lippukunnan toimintaan pääsee tutustumaan to 20.8. Nuer-cupissa Aulangon retkeilymajalla ja kerhostartissa ma 24.8. klo 17-19 Poltinahon seurakuntatalolla.

Lisätiedot: partioon@nuer.fi, www.nuer.fi.

Jaakon Samoojat

Tyttö- ja poikalippukunta. Kokoontumispaikka Rengon seurakuntatalon alakerta.

Syyskauden 2020 toiminta alkaa maanantaina 31.8. klo 18.30 Rengon Seurakuntalon alakerrassa. Uudet ja nykyiset jäsenet tervetulleita. Tilaisuudessa käydään läpi syksyn ryhmät ja kokoontumisajat. Paikalle voi tulla tutustumaan toimintaan. Ei velvoita sitoutumista. Tervetuloa koko perheenä!

Lisätiedot: Sanja Hyönä, sanja.hyona@hotmail.com, www.jaakonsamoojat.fi.

Liekkitytöt

Tyttölippukunta. Kokoontumispaikka Poltinaho seurakuntatalo.

Lippukunnan toiminnan aloitus ja partioon ilmoittautuminen alkaa maanantaina 24.8.2020 klo 18 Poltinahon seurakuntatalolla.

Lisätiedot: Kati Lalli, ailiokati666@gmail.com, www.liekkitytot.fi.

Kaskenkaatajat

Poikalippukunta. Kokoontumispaikka Poltinaho seurakuntatalo.

Syyskauden 2020 toiminta alkaa uusien illalla maanantaina 24.8. klo 18 Poltinaholla.

Lisätiedot: Ville Eerola, lpkj@kaskenkaatajat.org, www.kaskenkaatajat.fi.

Wanajan Ilves

Tyttö- ja poikalippukunta. Mukaan toimintaan mahtuu kaikenikäisiä uusia partiolaisia! Kokoontumispaikka Vanajan seurakuntatalo.

Syyskauden 2020 aloitustapahtuma torstaina 20.8. Uusille ja vanhoille jäsenille järjestetään koko perheen yhteinen retki Aulangon tekosaarille. Aloitus oman aikataulun mukaan klo 17-20 välissä.

Lisätiedot: Nina Kenttä, nina.kentta@wanajanilves.fi, www.wanajanilves.fi.

Partiotyöntekijä apunasi

Matti Alangon katu 31 C