Uutislistaukseen

Kirkon perheneuvojat vastaavat nyt myös Hyvä kysymys -verkkopalvelussa

_IG_kuvia tapahtumattilaisuudet (1920 x 1080 px).png

Väestöliitto on perustanu uuden palstan; Hyvä kysymysLinkki avautuu uudessa välilehdessä -palstan, johon perheneuvojat kirjoittavat parisuhdeteemaisia artikkeleita.

Pohdituttaako parisuhde, perhe, suhteettomuus tai seksi? Miten löytäisin sen oikean? Miksi usein päädymme riitaan? Kirkon perheneuvojat vastaavat muun muassa tällaisiin kysymyksiin 

Hyväkysymys.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä on kaikille avoin ja maksuton verkkopalvelu, josta saa tukea ja tietoa erilaisiin elämäntilanteisiin. Sivuston tavoitteena on, että jokainen avun tarvitsija voi saada tietoa ja tukea mahdollisimman varhain ja helposti, kun jokin asia omassa tai läheisen elämässä askarruttaa.

Kysymyksiin vastaava perheneuvoja Päivi Stelin-Valkama kannustaa sivuston kävijöitä lähettämään kysymyksiä rohkeasti: ”Juuri sinun kysymyksesi on tärkeä. Joku toinen saattaa pohtia juuri samanlaisia asioita elämässään, joten yksi kysymys vastauksineen hyödyttää monia muitakin.”

Kirkon perheneuvojat aloittavat sivustolla vastaamalla lukijoiden parisuhdeteemaisiin kysymyksiin. Jatkossa kirkon asiantuntijoiden on mahdollista tarjota verkkopalvelun kautta kohderyhmille esimerkiksi artikkeleita ajankohtaisista teemoista, videoita ja podcasteja sekä luentoja ja verkkokursseja.

Hyvä kysymys tarjoaa asiantuntevaa neuvontaa, vertaistukea ja luotettavaa tietoa useista arkeen ja elämään liittyvistä teemoista. Palvelun tuottaa ja toteuttaa Väestöliitto yhteistyössä kumppanijärjestöjen kanssa. 

Artikkeleja Hämeenlinna-Vanajan seurakunnasta on kirjoittanut mm. perheneuvoja Sini Rantakari.

1.6.2023 13.31