Ehtoollisvälineitä.

Tervetuloa ehtoolliselle!

26.2.2021 09.50

Katso messu netistä ja saavu ehtoolliselle kirkkoon.
Tai osallistu vaeltavan messuun, jossa jumalanpalveluskaavaa noudattava polku johdattaa ehtoolliselle. Tarjoamme ehtoollista joka sunnuntai.

Tässä 26.2. tiedossa olevat helmi-maaliskuun ehtoollistilaisuutemme:

• su 28.2. klo 12-14 Vaeltava jumalanpalvelus Vanajan kirkon pihassa, ehtoollinen kirkossa.

• su 7.3. klo 11-12 Vanajan kirkko. Messu verkossa klo 10, sen jälkeen ehtoollinen kirkossa.

• su 14.3. klo 12-14 Vaeltava jumalanpalvelus Vanajan kirkon pihassa, ehtoollinen kirkossa.

• su 21.3klo 11-12 Vanajan kirkko. Messu verkossa klo 10, sen jälkeen ehtoollinen kirkossa.

• su 28.8. klo 12-14 Vaeltava jumalanpalvelus Vanajan kirkon pihassa, ehtoollinen kirkossa.

Vaikka koronarajoitukset jatkuisivat nykyisen kaltaisina maaliskuussa, pyrimme silti tarjoamaan ehtoollistilaisuuden joka viikko.
Tarkoitus on tarjota ehtoollinen joka toinen viikko messulähetyksen jälkeen ja joka toinen viikko vaeltavan messun yhteydessä.

Tervetuloa ehtoolliselle kirkon sisällä korkeintaan viiden hengen ryhmissä turvaetäisyyttä noudattaen. Kirkoissa on opastus sisääntulo- ja poistumisovista.
Maskeja käytetään koko ajan, paitsi leipää ja viiniä nautittaessa.

Katso tarkemmin tapahtumakalenterista (linkki).