Kaksi lasta leikkii leluilla.

Päiväkerhoihin ja kesäkerhoihin ilmoittautumiset käynnissä

22.3.2021 12.00

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan päiväkerhojen haku on käynnistynyt. Nyt voi hakea alle kouluikäisten syksyn 2021 päiväkerhoihin ja pienten koululaisten kesäkuun alun kesäkerhoihin.

– Ensi syksynä uutta ovat 2-vuotiaiden kerhot Idänpäässä ja Loimalahdessa. Perheet ovat kovasti toivoneet kerhoja kaksivuotiaille, ja nyt aloitamme kaksi kertaa viikossa kokoontuvat ryhmät, kertoo lapsityönohjaaja Niina Huttunen.

Kaksivuotiaiden kerhoon voivat ilmoittautua lapset, jotka kerhoon tullessaan ovat kaksivuotiaita.
Uutta kerhotarjonnassa ovat myös liikuntapainotteiset ja luontopainotteiset kerhot.

– Liikuntapainotteinen päiväkerho toimii Poltinahon seurakuntatalossa, jossa käytössä on sisäliikuntasali ja vieressä urheilukenttä. Kerhossa voidaankin harrastaa monipuolisesti sisä- ja ulkoliikuntaa.

Metsämörri-kerhot toimivat Suomen Ladun kerhomallin mukaisesti. Luontopainotteinen kerho painottuu ulkoiluun, mutta ei ole Metsämörri-kerho.
3–6-vuotiaiden syksyllä alkaviin ryhmiin voi hakea lapsi joka täyttää vuoden loppuun mennessä 3 vuotta. Metsämörri-kerhot ovat 4–8-vuotiaille.

Kesäkerhot pienille koululaisille

Poltinahon seurakuntatalossa ja sen ympäristössä seikkaillaan kesäkuun alussa kesäkerhoissa viikoilla 23 ja 24 (7.–18.6.) arkipäivisin klo 9–16. Kerhot on ensisijaisesti tarkoitettu 1–2-luokilta kesälomalle jääville.   Mukaan voi ilmoittautua toiseen tai molempiin viikkoihin.
Seurakunnan päiväkerhoissa toimintaa ohjaavat varhaiskasvatuksen ammattilaiset varhaiskasvatussuunnitelman mukaan.

Ilmoittautumisiin pääset tästä.